• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۴۴۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹
فارس » اجتماعی

برنامه مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ چهارشنبه ۶ بهمن

آخرین برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کروناویروس شیراز، مربوط به روز چهارشنبه، ششم بهمن ۱۴۰۰ اعلام شد.

برنامه مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ چهارشنبه ۶ بهمنبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اعلام کرد: بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز چهارشنبه، ششم بهمن ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

فعالیت تزریق واکسن در مرکز سرداران با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، پاستوکووک، اسپوتنیک، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، کوو ایران برکت، آسترازنکا، اسپوتنیک لایت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۱۰ شب؛ مرکز غدیر با تزریق واکسن‌های پاستوکووک، اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، پاستوکووک، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز سالن ورزشی امام حسن مجتبی (ع) با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز شهید نصرفرد با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، پاستوکووک پلاس، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر؛ مرکز هلال احمر با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ مرکز پهلوانان نصیری با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر؛ پایگاه خودرویی میانرود «ورزشگاه پارس» با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر؛ مرکز ثامن الحجج (ع) با تزریق واکسن‌های پاستوکووک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، پاستوکووک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر.

مرکز اردیبهشت با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر و مرکز حسینیه عاشقان ثارالله (ع) با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، آسترازنکا، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا، اسپایکوژن، اسپوتنیک لایت، پاستوکووک پلاس و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۱۰ شب انجام می‌شود.

افرادی که سن آن‌ها بالای ۱۲ سال است می‌توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، نوبت اول واکسن خود را دریافت کنند.

توضیحات: تزریق واکسن در مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری و پایگاه خودرویی میانرود «پارس» از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر، همچنین مراکز سرداران و حسینیه عاشقان ثارالله (ع) از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب و بقیه مراکز از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر انجام می‌شود.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «سینوفارم، برکت یا بهارات» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته است، می‌توانند نوبت سوم واکسن «سینوفارم، برکت یا بهارات» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «پاستوکووک» دریافت کرده اند و ۲۸ روز از دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته است، می‌توانند نوبت سوم واکسن «پاستوکووک پلاس» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «اسپوتنیک» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته است، می‌توانند نوبت سوم واکسن «اسپایکوژن یا آسترازنکا» را دریافت کنند.

افرادی که بالای ۱۸ سال که در نوبت اول و دوم خود واکسن «آسترازنکا» دریافت کرده اند و ۳ ماه از دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته است، می‌توانند نوبت سوم واکسن «آسترازنکا، اسپوتنیک لایت یا پاستوکووک پلاس» را دریافت کنند.

همچنین افرادی که سن آن‌ها بالای ۱۲ سال است یا موعد نوبت دوم واکسن آن‌ها فرا رسیده و یا شرایط نوبت سوم واکسن را دارند، در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعد از ظهر به مرکز واکسیناسیون خودرویی میانرود (ورزشگاه پارس) مراجعه کنند.

توجه: همراه داشتن کارت ملی و کارت واکسن الزامی است.

شهروندان می توانند برای دریافت نشانی مراکز و آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی https://covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
امیدی سبز؛ در دل خشک بیابان‌های مهران
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
درگذشت دروازه بان سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان
تجلیل از فعالان برگزیده حوزه استاندارد، کیفیت و سلامت کیش
انهدام باند قاچاق سوخت گازوئیل در نور با درآمد ۶ میلیارد تومانی
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
داغ جریمه و مُهر هزارآفرین؛ دو روی سکه تنور‌های دهلران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)