• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۵۳۹۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
فارس » اقتصادی

پرداخت تسهیلات حمایتی سرمایه در گردش دام و طیور در فارس

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی فارس گفت :تسهیلات حمایتی سرمایه در گردش دام و طیور و آبزیان تا سقف ۲ میلیارد ریال کارت اعتباری برای خرید نهاده‌های دامی با مشارکت بانک کشاورزی پرداخت می‌شود.

پرداخت تسهیلات نقدینگی واحد‌های دام، طیور و آبزیان فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: با عنایت به اهداف دولت سیزدهم در خصوص لزوم حمایت از واحد‌های تولیدی به ویژه برای تامین محصولات اساسی شیر و گوشت اعطای تسهیلات حمایتی سرمایه در گردش دام و طیور و آبزیان با مشارکت بانک کشاورزی اجرا می‌شود.

جعفر صبوری پور افزود: تسهیلات مذکور با هدف حمایت از واحد‌های تولیدی و از طریق ثبت نام متقاضیان در سامانه سیتا و تایید و معرفی واجدین شرایط از طریق جهاد کشاورزی شهرستان به بانک کشاورزی اجرا می‌شود.
به گفته وی؛ با توجه به اینکه منابع این اعتبار به صورت شناور در سطح کشور است از این رو تسریع در ثبت نام و تایید متقاضیان می‌تواند سهم استان را از این منابع بیشتر نماید.

او ابراز کرد: درخصوص تسهیلات طرح‌های کوچک دام روستایی و عشایری و واحد‌های تکثیر و پرورش آبزیان بعد از ثبت نام متقاضی در سامانه سیتا و تایید و معرفی جهاد کشاورزی شهرستان به بانک کشاورزی تا سقف ۲ میلیارد ریال کارت اعتباری برای خرید نهاده‌های دامی از عاملین عرضه کننده نهایی دامی صادر خواهد شد.
وی افزود: متقاضیانی که قبلا از اعتبارات دامدار کارت مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال را دریافت کرده اند می‌توانند ما به التفاوت تا مبلغ ۲۰۰۰ میلیون ریال را مجدد درخواست و در سامانه سیتا ثبت نام کنند.
صبوری پور اظهار کرد: در خصوص گاوداری‌های شیری صنعتی، طیور گوشتی، غیر گوشتی و شتر مرغ با درخواست مبلغ بیش از دو میلیارد ریال بعد از تایید و معرفی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان به بانک عامل، تسهیلات مورد نظر به نام متقاضی به سامانه بازارگاه واریز خواهد شد؛ این تسهیلات ۵۰ درصد کل هزینه سرمایه در گردش مربوطه خواهد بود.
معاون جهاد کشاورزی استان فارس افزود: پذیرش مستندات قابل ارائه به بانک برای دام روستایی و عشایری همان روال تسهیلات دامدار کارت خواهد بود، ولی درخصوص طرح‌های صنعتی دام و طیور بارگذاری پروانه بهره برداری بایستی در سامانه سیتا انجام گیرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه مبنای تعیین مبلغ تسهیلات برای هر متقاضی با رعایت مفاد ابلاغیه کتبی از سوی معاونت برنامه ریزی اقتصادی میسر خواهد بود، افزود: به ازای هر راس گاو شیری صنعتی ۳۲ میلیون ریال، سایر دام‌های سنگین غیر صنعتی و گاو شیری ۲۱ میلیون ریال، هر راس دام سبک ۳میلیون ۹۰۰ هزار ریال، به ازای هر قطعه مرغ گوشتی ۷۱۰ هزار ریال و به ازای هر قطعه مرغ غیر گوشتی، تخمگذار و مادر نیز۴۳۰ هزار ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.
وی افزود: در صورت داشتن هرگونه سوال مدیریت امور سرمایه گذاری سازمان و مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان پاسخگو خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام
نصف این مبلغ رو میدن و نصفش رو دامدار باید پرداخت کنه. سری به بانک بزنید لطفا. یعنی ۱۹۵ هزار به ازای هر راس
نظر شما
آخرین اخبار
آزردگی مشترکان تلفن ثابت از افزایش ۵۰ درصدی آبونمان
هوای پایدار و افزایش دما در بیشتر مناطق کشور
مسئولیت سوءاستفاده از سیم کارت برعهده مالک است
برگزاری اردو‌های انتخابی تیم فوتبال نوجوانان در تهران
بازدید  والی هرات از پارک علم و فناوری خراسان رضوی
ساماندهی مراسم اربعین باوجود شرایط جنگی از دستور کار وزارت کشور خارج نشد
الحاق سه هزار هکتار زمین به شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است
بهبود خواص محصولات صنایع مختلف با نانوذرات کربنات کلسیم ایرانی
آغاز مرمت آب‌انبار تاریخی تدین در سمنان
اختصاص ۹۵۰ میلیارد ریال برای طرح های خدمت‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی ودمایی هرمزگان ۳۰ تیر
تشییع مادر شهید نصیری در هرچگان
طول شبکه گاز خراسان جنوبی از ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلومتر عبور کرد
هوای ناسالم مشهد در ۳۰ تیرماه، برای دومین روز پیاپی
۱۵ نفر در خراسان شمالی به اتهام نشر اکاذیب تحت پیگرد قرار گرفتند
همه مدارس غیردولتی به استاندارد‌های مدارس تراز نزدیک شوند
کشف کلاهبرداری‌های اینترنتی در آباده
خرید تضمینی بیش از ۲۷۹ هزار تن گندم و ۳۹۰۰ تن کلزا از کشاورزان آذربایجان غربی
تداوم هوای گرم در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)