• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۰۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۵
فارس » علمی و فرهنگی

رتبه برتر دانشگاه شیراز در جشنواره بین المللی حرکت

دانشگاه شیراز با کسب ۹ مقام برتر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت انجمن‌های علمی دانشجویی، در صدر دانشگاه‌های کشور قرار گرفت.

رتبه برتر دانشگاه شیراز در جشنواره بین المللی حرکتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز  در آیین تجلیل از برترین های انجمن علمی دانشگاه در جشنواره بین اللمللی حرکت گفت: در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، ویژه تجلیل از انجمن‌های علمی دانشجویی برتر که خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزارشد، انجمن‌های علمی دانشگاه شیراز موفق به کسب ۸ مقام برتر شدند و دانشگاه شیراز نیز با کسب بیشترین جوایز عنوان دانشگاه برتر کشور را از آن خود کرد.
دکتر علی حفیظی، افتخارات دانشگاه شیراز در این دوره از جشنواره حرکت را کسب مقام اول در حوزۀ دانشگاه برتر، مقام اول انجمن علمی گردشگری در حوزه مسابقه، مقام اول انجمن علمی زیست شناسی در حوزه انجمن برتر، مقام اول انجمن علمی دامپزشکی در حوزه نشریه، مقام اول انجمن علمی زبان‌های خارجی در حوزه نشریه، مقام دوم انجمن علمی محیط زیست در حوزه نشریه، عنوان شایسته تقدیر انجمن علمی علوم انسانی دیجیتال در حوزه کارآفرینی، عنوان شایسته تقدیر انجمن علمی دامپزشکی در حوزه مسابقه، انجمن علمی دامپزشکی در حوزه مسابقه انجمن علمی و مهندسی برق در حوزه نشریه برشمرد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی مجموعه‌ای علمی، پژوهشی است که با حضور دانشجویان نخبه و توانمند و همگام با اهداف و رسالت دانشگاه تشکیل شده و ماموریت اصلی آن برطرف کردن تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، جامعه و دنیای حرفه‌ای است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دکتر حفیظی افزود: در حال حاضر دو هزار دانشجوی پژوهشگر و نخبه در قالب ۶۸ انجمن علمی در دانشگاه شیراز فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر سال جشنواره بین المللی حرکت که رقابتی بین ۱۲۰۰۰ واحد انجمن علمی سراسر کشور است را برگزار می‌کند افزود: هر دانشگاه موظف است مرحله دانشگاهی جشنواره را در دانشگاه خود برگزار و برگزیدگان این مرحله را برای رقابت با برگزیدگان سایر دانشگاه‌ها به دبیرخانه جشنواره بین المللی حرکت در وزارت علوم معرفی کند.
حفیظی افزود: در مرحله دانشگاهی چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت ۱۰۶۳ اثر انجمن‌های علمی دانشگاه شیراز به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

در این مراسم از انجمن های علمی برتر  دانشگاه شیراز که حائز رتبه برتر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکتشده بودند تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم و دوره تابستان دانشگاه آزاد
معرفی برترین‌های لیگ جهانی والیبال از «روی تور» شبکه ورزش
ممنوعیت آتش‌زدن کاه و کلش در مزارع برنج بابل
ادامه مبارزه با آفات بیولوژیک در مجموعه تاریخی بسطام
برداشت سیب زمینی تابستانه شهرستان بهار
مشارکت نوعدوستانه در کلاردشت؛ اهدای ۱۸۰۰۰ سی‌سی خون به نیازمندان
ثبت نام طلاب در دانشکده علوم قرآنی تهران
مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT تمدید شد
روایت ناگفته‌ها از سردار شهید حاجی‌زاده در «ملازمان حرم»
پذیرایی از زائران اربعین در ۶۳ موکب آذربایجان‌غربی
برداشت بیش از ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان
اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال
آتش‌زدن کاه و کلش مزارع برنج ممنوع است
طراحی و ساخت دستگاه هم‌زمان‌سازی تحریک الکتریکی متناوب فراجمجمه‌ای
افتتاح اولین مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن در البرز
تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی نیازمند توجه جدی و حمایت مستمر
زلزله شاهرود آسیبی به بنا‌های تاریخی وارد نکرد
پارچه‌های قاچاق در یزد توقیف شد
برگزاری مراسم چهلم شهدای حمله صهیونیستها، در سرخس
دریافت خدمات درمانی ۳۶ هزار مهاجر افغان حین خروج از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)