• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۷۴۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۹
فارس » اجتماعی

اختصاص تسهیلات برای احیای تعاونی های غیر فعال فارس

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه بخش تعاون و احیای تعاونی‌های غیرفعال استان اختصاص یافت.

اختصاص ۷۰۰میلیارد تومان تسهیلات برای احیای تعاونی های غیر فعال فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،وحید خداپرست افزود: امسال ۲ هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان تسهیلات از محل اعتبارات تبصره ماده ۱۶ به فارس اختصاص یافته که بنا به دستور استاندار فارس ۲۵ درصد این اعتبار و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان برای توسعه بخش تعاون و احیای تعاونی‌های غیرفعال استان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه امسال مشکل ۱۵۷ تعاونی مشکل دار استان رفع شده، گفت: در زمان حاضر حدود ۷۰ تعاونی مشکل دار در استان وجود دارد که رفع مشکلات ۶۰ تعاونی از این تعداد در حال انجام است و اکنون حدود ۱۰ تعاونی با مشکل جدی در این استان وجود دارد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس ادامه داد: امسال حدود ۶۰ هزار تعهد اشتغال برای فارس پیش بینی شده که تاکنون ۹۳ درصد این تعهد محقق شده که فارس از این نظر رتبه چهارم کشور را دارا است.
وی در ادامه از کاهش وقت رسیدگی به شکایات حوزه کارگری و کارفرمایی در استان خبرداد و بیان کرد: سال گذشته وقت رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی حدود هشت ماه بود که با افزایش تعداد هیات‌های رسیدگی کننده این زمان اکنون در شیراز به ۳۳ تا ۳۵ روز و در سایر شهرستان‌ها به حدود ۲ هفته کاهش پیدا کرده است.
خداپرست خبرداد: در زمان حاضر ۵۱ هیات تشخیص و ۲۸ هیات حل اختلاف در سطح شهرستان‌های استان فارس برای رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی فعال است.
وی با بیان اینکه اکنون مجوز مشاغل خانگی بصورت الکترونیکی و ظرف سه روز در فارس صادر می‌شود، افزود: ۱۰ هزار و ۶۸۹ مجوز مشاغل خانگی در استان فارس صادر شده است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس نرخ بیکاری این استان را براساس اطلاعات منتشر شده در تابستان امسال هفت و ۲ دهم درصد اعلام کرد و گفت: اقداماتی نظیر ایجاد خانه یاریگران زندگی در حوزه اجتماعی این اداره کل و در سطح واحد‌های صنعتی و کارگاهی استان به جد دنبال می‌شود تا نیروی کاری که در دام اعتیاد افتاده به زندگی طبیعی بازگردد و به چرخه تولید کمک کند.
وی با بیان اینکه فارس بیشترین تعداد مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی را با ۱۷ مجموعه در سطح کشور دارا است، اظهار داشت: ۶ مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران در استان وجود دارد که عملیات اجرایی آن بیش از ۱۵ سال گذشته آغاز شده، اما تاکنون به بهره برداری نرسیده است که برای اولین بار در این استان با جذب ۳۷ میلیارد تومان اعتبارات ماده ۵۶ درسال جاری تعدادی از این ورزشگاه‌ها ازجمله در شهرستان داراب، شهر جدید صدرا و استهبان در بهار سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
خداپرست عنوان کرد: در پی همه گیری بیماری کرونا مشکلاتی برای واحد‌های تولیدی استان به وجود آمد که ۳۰ هزار و ۸۱۵ کارگاه فارس از ۵۷۷ میلیارد تومان تسهیلات ارزان بهرمند شدند.
وی در خصوص تعدیل نیروی کار در استان در امسال گفت: در هشت ماه امسال تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته هفت درصد کاهش داشته که نشان از کاهش تعدیل نیرو در سال جاری در سطح استان دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)