جذب 4 هزار فارغ التحصیل بیکار در منابع طبیعی
فارغ التحصیلان بیکار می توانند در شبکه نظارت بر طرح های مرتع داری، کنترل کوچ، سامانه های پایش و اخذ عوارض فعالیت کنند
معاون آبخیزداری مراتع و امور بیابان سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور از جذب 4 هزار فارغ التحصیل بیکار در بخش منابع طبیعی ،خبر داد .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گرشاسبی دیشب در گردهمایی یک روزه 47 نفر از معاونان آبخیزداری و فنی منطقه 3 کشور در کلارآباد گفت: فارغ التحصیلان بیکار می توانند در شبکه نظارت بر طرح های مرتع داری، کنترل کوچ، سامانه های پایش و اخذ عوارض فعالیت کنند .
به گفته وی، با تفاهم نامه ایی که با سازمان نظام مهندسی به امضاء رسید فارغ التحصیلان می توانند با مراجعه به سازمان های نظام مهندسی استان ها ضمن ثبت نام با اولویت افراد بیکار، بومی و توانمند، جذب شوند.
معاون آبخیزداری مراتع و امور بیابان سازمان جنگل ها و مراتع و ابخیزداری کشور هدف از تشکیل این گردهمایی را مرور تخصصی بر موضوعات بهره برداری، تبیین فعالیت های آبخیزداری و مشارکت های مردمی بیان کرد و گفت: در برنامه پنجم توسعه از 8 میلیون هکتار عملیات آبخیزداری فقط 3 میلیون و هشتصد هزار هکتار آن محقق شد.
گرشاسبی همچنین با اشاره به نیاز کشور به بیش از یک میلیون هکتار عملیات آبخیزداری افزود: یک و دو دهم درصد بند آبخیزداری به ارزش 4 میلیارد تومان به دست نیکوکاران و مردم در کشور ساخته شد.