مسکو - آنکارا، مرزهای مناقشه !
ارزیابی نشریه وابسته به آل سعود: توان نظامی روسیه ، حدود پنج برابر ترکیه است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن در شماره امروز خود نوشت: با تشدید تنش میان ترکیه و روسیه و افزایش احتمال بروز جنگ بین دو کشور در خاک سوریه پرسش هایی درباره توانمندی های نظامی و نیروی انسانی ترکیه و مقایسه آن با دومین ارتش بزرگ جهان مطرح شده است.
این روزنامه در ادامه به مقایسه جمعیت 79 میلیون نفری ترکیه با جمعیت 142 میلیون نفری روسیه و همچنین تعداد نیروهای ارتش دو کشور پرداخته و تجهیزات نظامی طرفین را به تفصیل بر شمرده است که تقریباً در همه امور توانمندی روسیه چهار یا پنج برابر ترکیه است اشاره می کند.
در این گزارش هم مرز بودن ترکیه با سوریه و در اختیار داشتن تنگه بسفر به عنوان مزیت های نسبی ترکیه به شمار آمده است.
آنکارا، راهبردی ندارد !
از سوی دیگر خبرگزاری رویترز در گزارشی از آنکارا نوشت : وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد ترکیه و عربستان سعودی وبرخی متحدان ،استقرار نیروهای زمینی را در سوریه خواستار هستند اما هیچ اجماعی در به اصطلاح ائتلاف وجود ندارد و راهبردی برای چنین عملیاتی به طور جدی مورد بحث قرار نگرفته است.
حملات هوایی روسیه به رسیدن ارتش سوریه به 25 کیلومتری مرزهای ترکیه کمک کرده است.