مهمترین اخبار جهان و ایران
از آغاز انتفاضه جدید قدس ، دست کم 186 فلسطینی در حملات نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما، مهمترین اخبار جهان به این شرح است:
// از آغاز انتفاضه جدید قدس در اواسط اکتبر 2015، دست کم 186 فلسطینی در حملات نظامیان صهیونیست در کرانه باختری رود اردن، قدس اشغالی و نوار غزه به شهادت رسیدند و 15645 فلسطینی دیگر زخمی شدند.
// کارگروه پیگیری آتش بس در سوریه که در ژنو فعالیت می کند، روز شنبه، از اوضاع در سوریه ابراز رضایت کرد.
// رژیم صهیونیستی حریم هوایی و دریایی لبنان را بار دیگر نقض کرد.
// اندا کنی، نخست وزیر ایرلند به شکست ائتلاف دولتی حاکم پس از انتخابات پارلمانی اعتراف کرد.
// نظامیان صهیونیست روز شنبه به شهر الخلیل در جنوب کرانه غربی رود اردن یورش بردند و اقدام به بازرسی این منطقه کردند.
// وزرای اقتصادی کشورهای عضو گروه 20 در مورد خروج احتمالی انگلیس از اتحادیه اروپا هشدار دادند.
// هزاران نفر در اعتراض به سیاست های دولت انگلیس در زمینه سلاح های هسته ای در لندن تظاهرات کردند.
// سوئیس و ایران بر سر نقشه راهی برای تقویت روابط توافق کردند.
// نیروهای امنیتی عراق حمله تروریست های تکفیری صهیونیستی داعش به غرب شهر الرمادی را دفع و دست کم 9 نفر از تروریست ها را به هلاکت رساندند.
// پلیس ترکیه، پس از متفرق کردن معترضان به حملات نظامی ارتش این کشور در مناطق کردنشین ترکیه، در شهر دیاربکر در جنوب شرق ترکیه قانون منع آمد و رفت را به اجرا گذاشت.