امام جمعه گرگان :
عید فطر روز بزرگ امت اسلامی
در عید بزرگ اسلامی فطر خداوند نماز عید را برای نشاط واقعی در امت اسلامی قرار داده که هدف آن هم برقراری ارتباط و به یاد داشتن خداوند است
عید فطر به عنوان عید و روز بزرگ امت اسلامی شناخته می شود.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما نماینده ولی فقیه در گلستان امروز در خطبه های نماز عید سعید فطر در شهرستان گرگان گفت:در عید بزرگ اسلامی فطر خداوند نماز عید را برای نشاط واقعی در امت اسلامی قرار داده که هدف آن هم برقراری ارتباط و به یاد داشتن خداوند است.
آیت الله سید کاظم نور مفیدی با اشاره به برگزاری جماعت نماز عید فطر افزود: برپایی این فریضه هم تحکیم روابط مسلمانان را افزایش و هم ارتباط با مردم و کمک و دستگیری از نیازمندان باعث نشاط و خوشحالی بیشتر انسان می شود.
او همچنین به حضور با شکوه مردم استان در راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و گفت: این حضور نشانگر احساس مسئولیت مردم برای ملت فلسطین است.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: یکی از دلایل جنگ داعش با کشورهای امت اسلامی مانند یمن، عراق، سوریه این است که می خواهند نگاه مردم ما را از فلسطین دور کنند اما خوشبختانه ملت ایران با حضور در راهپیمایی روز قدس پاسخ محکمی به دشمنان دادند.