معرفی امام جمعه جدید شاهرود
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور حجت الاسلام عباس امینی را به عنوان امام جمعه شاهرود معرفی کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، تا پیش از این حجت الاسلام محمود ترابی امامت جمعه شاهرود را بر عهده داشت که هفته پیش به عنوان امام جمعه گنبد کاووس تعیین شد .
حجت الاسلام عباس امینی هم که پیش از این خطیب موفت جمعه شاهرود بود ، امروز در حکمی عنوان امامت جمعه شاهرود را گرفت .
حکم شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور درباره تعیین امام جمعه اشهرود ، امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان سمنان قرائت شد .
در این حکم که به امضای رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور رسیده ، خطاب به حجت الاسلام عباس امینی آمده است :
براساس مصوبه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و تایید علمای اعلام ، جنابعالی از سوی مقام معظم رهبری به مدت سه سال به سمت امام جمعه شاهرود انتخاب شده اید.'
ان شاءالله ضمن برگزاری این فریضه بزرگ الهی ، مردم را نسبت به وظایف خطیر و حساسی که در رابطه با اسلام عزیز و انقلاب خونبار ملت شریف ایران دارند، آشنا ساخته و به وحدت و همبستگی دعوت کنید و از تفرقه و اختلاف برحذر دارید.
در این حکم از زحمات حجت الاسلام محمود ترابی که پیش از این این سمت را عهده داشته نیز تقدیر شده است.