مدیر کل بنیاد شهید تهران بزرگ:
ساماندهی قبور شهدا با رضایت کتبی
مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ : ساماندهی قبور شهدا با رضایت کتبی از خانواده های شهدا صورت می گیرد.
حمید علی صمیمی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه ساماندهی قبور شهدا در اکثر مناطق استان تهران انجام شده است افزود: مهمترین گلزار شهدا در کشور گلزار شهدای بهشت زهراست که حدود 30 هزار شهید و 4 هزار شهید گمنام در آن آرمیده اند .
وی با اشاره به مشکلات تردد در قطعات گلزار شهدای بهشت زهرای تهران گفت: بسیاری از خانواده های شهدا تاکید بر ساماندهی قبور شهدا دارند و نظر شهردار تهران و مدیر عامل سازمان بهشت زهرا بر این است که این ساماندهی با اخذ رضایت نامه از خانواده شهدا انجام شود.
صمیمی با بیان اینکه معیار بنیاد شهید نیز برای مناسب سازی اخذ رضایت نامه از خانواده شهداست گفت: این رضایت نامه از بازماندگان شهدا از جمله پدر ، مادر ، فرزند ،خواهر و برادر اخذ می شود.
صمیمی با تاکید بر اینکه در مناسب سازی شکل قبور شهدا حفظ می شود افزود: عکس ،قاب و حتی سنگ قبور شهدا در این مناسب سازی حفظ می شود مگر اینکه خود خانواده شهید قصد تعویض سنگ قبر شهید خود را داشته باشد.
وی با انتقاد از تصاویر پخش شده درباره ساماندهی قبور شهدا تصریح کرد: برخی اذعان دارند در طرح ساماندهی، قبور شهدا جابجا می شود که این موضوع اصلا صحت ندارد .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ گفت: افرادی که که این تصاویر را پخش می کنند دل خانواده شهدا را به درد می آورند .
وی با اشاره به ساماندهی قطعات 21 و 24 بهشت زهرا(س) تصریح کرد: رسانه ها در بحث اطلاع رسانی و حفظ فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه سنگینی دارند و در مورد ساماندهی قبور شهدا نیز باید از نزدیک این مساله را بررسی و اطلاع رسانی کنند.