سیستان و بلوچستان
19 مجروح بر اثر واژگونی خودرو در زاهدان
این خودرو حامل 21 تبعه بیگانه بود
واژگونی یک دستگاه تویوتا در مسیر زاهدان ، 19 مجروح برجای گذاشت.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، این خودرو که حامل 21 تبعه افغان بود صبح امروز حد فاصل روستای نازیل محور فرعی خاش – زاهدان واژگون شد.
سرهنگ بهروزی فرمانده پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان ، علت این حادثه را تخطی از سرعت مطمئنه و انحراف به چپ راننده این خودرو عنوان کرد .
معاون عملیات اورژانس سیستان و بلوچستان نیز گفت : مصدومین این حادثه به وسیله سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به بیمارستانهای خاتم الانبیا ، نبی اکرم و تامین اجتماعی زاهدان منتقل شدند.
شه بخش افزود : از این مجروحان 14 نفر به علت شدت جراحات بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان و مرخص شدند .
خودروهای حامل اتباع بیگانه غیرمجاز همواره در جاده های استان خطر ساز و حادثه آفرین هستند.
سرعت زیاد این خودروها با تعداد زیاد سرنشینان داخل آن و گذر آنها از جاده های فرعی برای فرار از قانون ، سوانح رانندگی خطرناکی را موجب می شود.