پخت و توزیع بیش از سه و نیم تن سمنو در اصفهان
بیش از سه و نیم تن سمنو به یاد 2300 شهید شهرستان خمینی شهر طبخ و بین مردم توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مسوول اجرای این مراسم گفت: مردم خمینی شهر به مناسبت یادواره شهدای خمینی شهر در جوار آستان امامزاده سیدمحمد(ع) این مقدار سمنو را طبخ کردند وبین بیش از 10 هزار زائر امامزاده سیدمحمد(ع) توزیع شد.
حسین گرجی افزود: در پخت این غذای مقوی بیش از 1200 کیلوگرم آرد و 300 کیلوگرم گندم استفاده شده است.
وی گفت : پخت سمنو از مراحل آغازین آن تا زمانی که پخته شود همراه با مداحی و توسل به اهل بیت (ع) است.
سمنو خوردنی شیرینی است که از جوانه گندم و آرد درست می شود و ماده شیرین کننده سمنو شیرهای است که از خرد کردن جوانه گندم گرفته و این شیره با آرد سبوسدار جوشانده میشود.
پخت این سمنو18 ساعت به طول انجامید.
این غذای مقوی ، تنها غذایی است که از آب و آرد تهیه می شود و شیرینی آن هم از شیره گندم بدست می آید.