رویدادهای سرزمین های اشغالی؛
نظامیان صهیونیست دو جوان فلسطینی را زخمی کردند
نظامیان صهیونیست مستقر در پایگاه نظامی « ناحل عوز» با تیراندازی به طرف فلسطینی ها دست کم دو جوان را زخمی کردند .
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما مهمترین رویدادهای سرزمین های اشغالی به شرح ذیل است..
تاکید جهاد اسلامی بر لزوم پیگیری مقاومت و آشتی فلسطینی
عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین، بر لزوم پیگیری مقاومت و تلاش برای پایان دادن اختلافات بین گروه های فلسطینی تاکید کرد.
محمد الهندی در نشست خبری در غزه گفت: بیشتر بخش های کرانه باختری در سلطه شهرک نشینان است و امکان تشکیل کشور در آن وجود ندارد. آشتی فلسطینی-فلسطینی برای ادامه پایداری و مقاومت در برابر اشغالگران ضروری است. ما از هر طرحی برای پایان دادن به دودستگی فلسطینی حمایت می کنیم و خواهان ترسیم دیدگاه جامعی برای حل و فصل همه اختلافات بین گروه های فلسطینی هستیم.
الهندی افزود: ما از جنبش فتح می خواهیم به مسئولیت هایش برای مقاومت در برابر اشغالگران در کرانه باختری عمل کند. ما خواهان انتفاضه مردمی و نه انتفاضه گروه های فلسطینی هستیم.
نظامیان صهیونیست دو جوان فلسطینی را در شرق غزه زخمی کردند
منابع خبری و شاهدان گزارش دادند نظامیان صهیونیست مستقر در پایگاه نظامی « ناحل عوز» با تیراندازی به طرف تعدادی از جوانان فلسطینی در مجاورت خط تماس مرزی شرق غزه دست کم دو جوان را زخمی کردند .
منابع خبری گزارش دادند نظامیان صهیونیست به طرف جوانان فلسطینی که در نزدیکی خط مرزی جمع شده بودند و شعارهایی بر ضد این رژیم سر می دادند گلوله های جنگی و گاز اشک آور شلیک کردند . تعدادی از جوانان نیز بر اثر استنشاق گازهای سمی دچار تنگی نفس شدید شدند.
به گزارش خبرگزاری وفا از غزه ، منابع خبری افزودند نظامیان اسرائیلی مستقر در برج های دیده بانی در اطراف پایگاه نظامی المدرسه در شرق اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه نیز به سوی شماری ازجوانان و نوجوانان فلسطینی گلوله های جنگی و گاز اشک آور شلیک کردند.
تاکید نماینده فلسطین در سازمان ملل بر لزوم پایان اشغالگری صهیونیستها
هیئت نمایندگی فلسطین در سازمان ملل در جلسه شب گذشته این نهاد بین المللی بر لزوم توجه طرفهای بین المللی به مسئولیتهای خود در زمینه پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از پایگاه فلسطین الیوم، «نادیه رشید» یکی از اعضای هیئت نمایندگی فلسطین در سازمان ملل در سخنرانی خود با اشاره به جنایات آشکار اسرائیل در حق ملت فلسطین، خواستار توجه نهادهای بین المللی به حق تعیین سرنوشت از سوی ملتها شد.
وی تاکید کرد: در ماده نخست میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی بر لزوم تعیین حق سرنوشت از سوی ملتها تاکید شده است.
اعتراض فلسطین به رسیدگی نشدن درخواست عضویتش در اینترپل
وزارت امور خارجه فلسطین قصد دارد به تعویق بررسی درخواست فلسطین برای عضویت در سازمان بین المللی پلیس جنایی (اینترپل) اعتراض کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رام الله ، عمار حجازی از مسئولان وزارت امور خارجه فلسطین به فرانس پرس گفت :« فلسطین درخواست عضویت در اینترپل را بیش از یک سال پیش ارائه کرده است اما کمیته اجرایی اینترپل ارائه درخواست فلسطین را برای رای گیری رد کرده و آن را به کمیته ای از کارشناسان به منظور بررسی آن به همراه درخواستهای دیگری که به اینترپل ارائه شده ، ارجاع داده است.»
حجازی افزود این اقدامات اجرایی از مطرح شدن موضوع عضویت تشکیلات خودگردان فلسطین در برنامه کاری این سازمان در نشست آینده آن در شهر بالی اندونزی که سه روز دیگر برگزار می شود جلوگیری کرده است.
وی اضافه کرد :« هیچ برنامه ای برای رای گیری درباره درخواست فلسطین در نشست آینده وجود ندارد اما نبرد دیپلماتیک آینده ما اقداماتی را که این کمیته اجرایی در تعویق بررسی درخواست ما صورت داده است رسوا خواهد کرد چرا که روند موافقت یا مخالفت با عضویت از وظایف مجمع عمومی است.»