بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بخش دام و طیور
معاونان بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان های کشور امروز در بابلسر گردهم آمدند.
معاونان بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان های کشور امروز در بابلسر گردهم آمدند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ، این همایش دو روزه با هدف بررسی روند اجرای طرح کاهش سن ، وزن و کشتار مرغ گوشتی ، راهبردهای کلی صندوق بیمه کشاورزی درباره دام ، طیور و آبزیان و ارائه گزارش اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در حوزه دام و طیور برگزار شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در آغاز این همایش با اشاره به تولید سالانه 580 هزار تن شیر ، 65 هزار تن گوشت قرمز و 210 هزار تن گوشت مرغ در مازندران گفت : این استان 40 درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور را تامین می کند.
دلاور حیدرپور با تاکید بر ضرورت شکل گیری زنجیره تولید در صنعت دام و طیور با هدف رونق تولید ، افزایش صادرات و درآمد اقتصادی افزود : هم اکنون محصولات کشاورزی مازندران از جمله مرغ و ماهی با استانداردهای جهانی و منطبق با ضوابط دامپزشکی کشورهای مقصد تولید می شود .
بر اساس آمارهای رسمی مازندران با وجود حدود هزار و 500 مرغداری گوشتی مجاز، تنها استان کشور دارای زنجیره کامل صنعت طیور است که سه هزار و 250 شرکت تولید محصولات آبزی نیز دارد.