تاکید امام جمعه یزد در استفاده از استعدادهای جوانان برای حل مشکلات اقتصادی
امام جمعه یزد گفت : باید روحیه توانمندی، ایجاد تنوع و گسترش کیفیت تولیدات به همت صنعتگران، تولیدکنندگان و کشاورزان تقویت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، آیت الله محمدرضا ناصری گفت : مومن باید مستقل باشد از این رو تولیدکنندگان و صنعتگران باید بیش از همه به این موضوع مهم توجه کنند .
وی افزود : در همین راستا باید از استعدادهای جوانان کشور، اقتصاددانان و صنعتگران برای حل مشکلات اقتصادی استفاده شود.
آیت الله ناصری تاکید کرد : گسترش این روحیه به همراه بهره گیری از صنایع و امکانات روز و پرهیز از اتکا به خارج ، مسیر پیشرفت ایران را هموار می کند.
امام جمعه یزد با اشاره به برنامه ریزی برای کنترل آسیب های اجتماعی گفت : باید دولتمردان ، روحانیون و فرهنگ دوستان برای کاهش آسیب هایی همچون طلاق، بیکاری، اعتیاد ، فرار مغزها و تنبلی چاره اندیشی و این کار را با آموزش مسائل دینی و فرهنگی از مهدکودک ها و مدارس شروع کنند.
وی گفت : باید وزارت امور خارجه و رسانه در کنار افزایش وحدت و همبستگی در داخل زمینه معرفی نقاط مثبت ایران را در جهان فراهم کنند.
امام جمعه یزد همچنین با تسلیت درگذشت جمعی از زائران یزدی در حادثه واژگونی اتوبوس و اربعین حسینی (ع) بر قرائت زیارت اربعین تاکید کرد.