امام جمعه کیش: حماسه 9 دی نمادعزت، استقلال و بصیرت مردم
امام جمعه کیش گفت: حماسه نهم دی نماد عزت، اسقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام وآرمانهای انقلاب ایستاده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین علیدادی در خطبه های نمازجمعه با اشاره به فرارسیدن سالروز تاریخی حماسه نهم دی گفت: دراین روز ملت همیشه در صحنه و با بصیرت ایران اسلامی حماسه ای دیگر آفریدند و نقشه های شوم دشمنان را نقشه برآب کردند.
وی با بیان اینکه 9 دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات مردان و زنان ایران اسلامی است، افزود: 9 دی روزی است که ملت ایران اسلامی نشان دادند دشمنانِ خود و انقلاب را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله دشمنان را نمی خورند و همواره با بصیرت و آگاهی پشتیبان ولایتند.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی با بیان اینکه هر انتخاباتی یک گروه برنده و یک گروه بازنده دارد، گفت: فردی که در انتخابات رای می آورد نماینده همه مردم است و همه افراد جامعه باید به نتیجه انتخابات احترام بگذارند .
امام جمعه کیش در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی به فرمان امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: این ماموریت حساس و خطیر از دی ماه 1363به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محول شد و ازآن زمان تا کنون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از این ماموریت سربلند بیرون آمده است به گونه ای که در 30 سال گذشته همه پرواز های کشور در امنیت کامل انجام شده است و این مهم مرهون جانفشانی ها و رشادت های شهدا و جانبازانی است که در این راه جان خود را فدا کردند.
حجت الاسلام والمسلمین علیدادی، آمادگی کامل برای حضور در ماموریت ها،سرعت عمل در کار درکنار انسجام و استحکام و همچنین توسعه همه جانبه و متناسب با ماموریت و بهره گیری از نیروهای هوشمند،مکتبی و تکلیف محور را از ویژگیهای منحصربه فرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برشمرد.
خطیب جمعه کیش به آزادی کامل شهر حلب هم اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت برتر منطقه همواره مدافع مظلومان بوده و خواهد بود و در این راه با حضور در صحنه های سخت و پر مخاطره از هیچ تلاشی فرو گذار نکرده است.
وی همچنین میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) را به همه آزادی خواهان جهان تبریک و تهنیت گفت.