تلاش های قضایی برای مقابله با فساد مالی ،
اتهامات فسادمالی به مقامات چین
دستگاه قضایی چین در سال گذشته ،چهل و هشت تن از مسئولان دولتی سابق را در رده های مختلف به اتهام فساد مالی تحت پیگرد قرار داد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خبرگزاری شین هوا از پکن، دادگاه عالی خلق چین اعلام کرد: دستگاه قضایی این کشور در سال گذشته میلادی چهل و هشت تن از مسئولان دولتی سابق را در رده های مختلف به اتهام فساد مالی تحت پیگرد قرار داد.
از جمله افرادی که در سال گذشته تحت تعقیب دستگاه قضایی چین قرار گرفتند می توان به لینگ جیهووا و سو رونگ نایب روسای پیشین ارگان سیاسی عالی مشورتی این کشور ،گوئو بوشینگ ژنرال سابق ارتش و نایب رئیس پیشین کمیسیون نظامی مرکزی چین اشاره کرد.
در سال گذشته همچنین دستگاه قضایی چین تحقیقاتی را بر ضد بیست و یک مسئول عالی یا استانی از جمله وانگ مین سناتور پیشین کمیته حزب کمونیست در استان لیائونینگ، وانگ بائوآن رئیس پیشین اداره آمار و لیو شیوون نایب رئیس پیشین کمیته حزب کمونیست چین در پکن آغاز کرد.
کارزار ضدفساد
از زمانی که شی جین پینگ در مارس سال دو هزار و سیزده به قدرت رسید و مبارزه گسترده را با اشکال مختلف فساددر کشورش به اجرا گذاشت، دهها تن از مسئولان حزب کمونیست چین به زندان افتاده اند. کارزار ضدفسادکه شی جین پینگ هدایت می کند تا کنون منجر به محاکمه و مجازات بیش از یک میلیون تن از اعضای حزب کمونیست چین شده است. در میان این افراد، مهره های ریز و درشتی هستند که یکی از بزرگ ترین آنها ژو یونگانگ رئیس پیشین نهادهای امنیتی چین یابرخی از ژنرالهای ارتش هستند که امروز در حبس به سر می برند.