نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای ادارای اشکذر با اشاره به اینکه مشکلات آلایندگی صدای مردم این منطقه را درآورده است گفت: از فرماندار و شورا شهر درخواست کردیم تا پیگیری و تذکرات لازم را به صنایع بدهند ولی روند کارخانه را متوقف نکنند چرا که که این صنایع هم هزینه و هم تکنولوژی پیشرفته رفع این مشکل را دارا هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد،
نشست شورای اداری و کمیته برنامه ریزی شهرستان اشکذر با حضور نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی،فرماندار و مدیران ادارات شهرستان اشکذر در سالن فرمانداری برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمد علی شاه حسینی فرماندار شهرستان اشکذر به آماده سازی و سرمایه گذاری بالغ بر هزار میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی غذا و دارو شهرستان اشاره کرد.
کاظمی رئیس شورای اسلامی شهرستان هم مشکلات آلایندگی منطقه صنعتی فولاد را معظل مهمی برای مردم این منطقه دانست.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه پلاسکو و شهادت تعدادی از آتش نشان ها در این حادثه ،از مسئولان ادارات درخواست کرد تا قبل از وقوع هر گونه حادثه ای مسائل و مشکلات دستگاههای خود را بررسی تا اگر موضوع مخاطره انگیز که امنیت و آسایش مردم را به خطر می اندازد شناسایی و تصمیمات مقتضی در رابطه با آن اتخاذ گردد.
سید ابوالفضل موسوی بیوکی از روسای ادارات خواست تا پس از تصویب برنامه ششم توسعه وظایف خود را در اجرای این برنامه به خوبی انجام دهند.
منتخب مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکلات آلایندگی صدای مردم این منطقه را درآورده است گفت: از فرماندار و شورا شهر درخواست کردیم تا پیگیری و تذکرات لازم را به صنایع بدهند ولی روند کارخانه را متوقف نکنند چرا که که این صنایع هم هزینه و هم تکنولوژی پیشرفته رفع این مشکل را دارا هستند.