هلاکت 60 تروریست داعش در حومه شرقی حلب
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، ارتش سوریه و همپیمانان آن حمله تروریستهای داعش را به دانشکده هوایی و فرودگاه الکویرس در شرق حلب دفع و بیش از 60 تروریست را به هلاکت رساندند.
به گزارش تلویزیون العالم، ارتش سوریه و همپیمانان آن حمله گسترده تروریستهای گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش را به دانشکده نظامی و فرودگاه کویرس در حومه شرقی شهر حلب دفع کردند.
منابعی نظامی خبر دادند ارتش سوریه و همپیمانان آن بیش از 60 تروریست داعش را در این حمله به هلاکت رساندند و از پیشروی آنها به اطراف این منطقه به طور کامل جلوگیری کردند. این منابع از داخل فرودگاه کویرس افزودند ارتش و نیروهای همپیمان آن تعداد زیادی از خودروهای این گروه را منهدم کردند.
ارتش سوریه علاوه بر این به پیشروی خود به طرف شهر الباب برای آزادسازی آن از اشغال تروریستهای داعش ادامه داد.
ارتش سوریه اتوبان حلب - الباب را به کنترل خود درآورده و آن را تقریبا به طور کامل امن کرده است.
نیروهای ارتش سوریه و همپیمانان آن به استحکامات داعش برای جلوگیری از پیشروی آنها به طرف الباب یورش بردند.
ستاد تبلیغات جنگ سوریه تصاویری از درگیریهای ارتش سوریه و همپیمانان آن برای آزادسازی شهرک ام الرمان در شرق شهر تدمر در شمال استان ریف دمشق منتشر کرد.
این تصاویر، شدت درگیریهایی را که بین ارتش و همپیمانان آن با گروههای تروریستی مسلح رخ داده است نشان می دهد.