افرادیکه ژنتیکی مستعد سنگ کلیه هستید از مصرف مواد غذایی حاوی اگزالات که سنگساز هستند پرهیز کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد،ریواس،قهوه،کرفس ، شیرینکنندههای
مصنوعی، گوشت قرمز، ماهی ساردین، نمک ،نوشیدنی گازدار ،محصولات لبنی ومواد غذایی
فرآوری شده نیز جزو آن دسته ازغذا هایی است که خطر تشکیل سنگ کلیه را بالا می برد.
توجه داشته
باشید که حذف کلسیم از برنامه ی غذایی توصیه نمیشود، اما برای جلوگیری از تشکیل
سنگ کلیه لازم است که کلسیم از طریق مصرف مواد غذایی روزانه و به میزان کافی نه
زیاد تامین شود.
مصرف مکمل کلسیم برای افراد مستعد سنگ
کلیه توصیه نمیشود.