آغاز اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و بازار در هرمزگان
طرح نظارت ماموران بهداشت محیط بر اماکن تهیه و فروش مواد غذایی و نظارت بر بازار در هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هشتاد گروه نظارت با 160 کارشناس بهداشت محیط از امروز تا پایان تعطیلات نوروز 96 بر رستورانها، مراکز خدماتی رفاهی بین راهی و مغازه های فروش مواد غذایی نظارت می کنند. حسین داوودی افزود: وظیفه کارشناسان بهداشت محیط سرکشی به این اماکن و کنترل سلامت محیط مراکز تهیه و تولید غذا و سلامت کارکنان آن است. وی گفت: با مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مرتبه نخست به متخلف تذکر داده می شود و در صورت تکرار واحد صنفی پلمپ می شود. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان نیز گفت: از امروز گشتهای نظارت برقیمت کالا و خدمات - ترافیک و تعزیرات حکومتی در سراسر هرمزگان آغاز شده و تا 15 فروردین نیز ادامه دارد. بهروز اکرمی افزود: ماموران این گشتها وظیفه کنترل بازار - نظارت بر رفتار ترافیکی رانندگان و جلوگیری از تخلفهای صنفی به عهده دارند.