فردی که در کوه صعب العبور هفت چاه جم گرفتار شده بود با کمک امدادگران هلال احمر نجات یافت.
احمد یزدانی افزود: بلافاصله تیم امداد کوهستان به منطقه حادثه با یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند که با توجه به گستردگی منطقه و صعب العبور بودن، پس از یک ساعت عملیات جستجو و نجات به محل مورد نظر رسیدند.
وی ادامه داد: مصدوم در یک دره عمیق صد متری گیر کرده بود که نجاتگران به ته دره رفتند و پس از ارزیابی و کنترل علائم حیاتی مصدوم، او را از عمق دره به بالا هدایت کردند.
یزدانی بیان کرد: با توجه به اینکه جم دارای مناطق گردشگری و کوهستانی است، حوادثی مانند سقوط از ارتفاع، گیرافتادن در مناطق صعب العبور و گم شدن به طور مرتب اتفاق میافتد و به همین علت نیاز است پایگاه امداد کوهستان در این شهرستان ایجاد شود.
رئیس جمعیت هلال احمر جم از کسانی که به کوه میروند خواست نکات ایمنی و توصیه های هلال احمر را رعایت کنند و همیشه یک نفر به عنوان راهنما و آشنا به منطقه همراه آنها باشد.
شهرستان جم در 265 کیلومتری جنوب شرقی بوشهر قرار دارد و از مناطق خوش آب و هوای این استان به شمار میرود.