نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی به صورت ویژه انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان
؛ مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه
علوم پزشکی زنجان گفت: 9 اکیپ
ناصحی افزود:بازرسان در ماه مبارک رمضان به صورت شبانه روزی بر کار قنادی و شیرینی فروشی ها ، مراکز تهیه وعرضه آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستورانها و فست فودها نظارت می کنند.
وی گفت: امسال با خرید دستگاههای پرتابل بازرسی روند نظارت برمراکز تهیه و عرضه مواد غذایی سرعت یافته است.