در دولت دوازدهم نیستم
وزیر دادگستری: در دولت دوازدهم نیستم و جایگزین من یکی از قضات سابقهدار دستگاه قضایی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره حضورش در دولت دوازدهم افزود: به عنوان سرباز نظام در خدمت عمومی هستیم و هر کاری از دستمان بربیاید انجام می دهیم. وی درباره اینکه به قوه قضاییه برمی گردید گفت: هنوز فکر نکردم و بیشتر به فعالیت های علمی و آموزشی تحقیقاتی علاقه دارم تا ببینیم سرنوشت چه می شود .
پورمحمدی با بیان اینکه هنوز تکلیف من روشن نیست افزود : جایگزین من یکی از قضات باسابقه است که رسما اعلام می شود و رئیس جمهور وی را به رئیس قوه قضاییه معرفی می کند .
وزیر دادگستری افزود : ان شاءالله دولت بتواند در اهداف خود موفق باشد هم کابینه و هم رئیس جمهور بتوانند برنامه های خود را عملی کنند ما نیز هر کاری که از دستمان بر بیاید انجام می دهیم.
وی درباره اینکه گزینه پیشنهادی وزارت دادگستری در دولت دوازدهم از طرف رئیس قوه قضاییه تایید می شود یا خیر گفت : تشریفات حقوقی این است که باید طی شود و اکنون کارهای اداری انجام می شود .
از ظرفیت های وزارت دادگستری بهره گیری نشده است
وزیر دادگستری گفت: وزارت دادگستری ظرفیت های بسیاری دارد که متاسفانه در گذشته از این ظرفیت ها استفاده نشده است .
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه آخرین جلسه هیئت دولت یازدهم در جمع خبرنگاران درباره اولویت وزیر دادگستری در دولت دوازدهم افزود : وزارت دادگستری چند کار روشن دارد، یکی بحث عمومی حقوق شهروندی است.
وی گفت : وزارت دادگستری باید در داخل دولت حافظ، حامی و پیگیر حقوق شهروندان باشد که یک مسئله اساسی و جدی است که باید دنبال شود .
وزیر دادگستری افزود : دو، سه مسئله دیگر باید در دادگستری دنبال شود یکی مبارزه با فساد است که در دادگستری به عنوان مرجع ملی دنبال می شود و دیگری مرجع ملی حقوق کودک است .
وی گفت: بحث دیگر مالکیت فکری و اقتصاد دانش بنیان است که مرجعیت اقتصاد دانش بنیان در وزارت اقتصادی است .
پورمحمدی افزود: موضوع دیگر سلامت تنظیم بازار است که باید دادگستری آن را دنبال کند و مسئولیت قابل توجهی است .
وی گفت : وزارت دادگستری ظرفیت های بیشتری دارد که متاسفانه در گذشته از ظرفیت های دادگستری استفاده و بهره گیری نشده است ، امیدوارم از این ظرفیت در شکل بهتر و مطلوب تری استفاده شود .
وزیر دادگستری درباره تفاوت دولت های دهم و یازدهم نیز گفت: فضاهای مختلف در دولت های مختلف متفاوت بوده اما در این دولت برنامه ریزی و انسجام تدبیر و آینده نگری و نظم و قانونمداری قوی تر بوده و انضباط و سلامت مالی و اداری بسیار قوی تر بوده است.
وی افزود : همچنین در این دولت به جایگاه جمهوری اسلامی در وجهه جهانی توجه جدی تری شده و به آینده کشور در حوزه های اقتصادی و اداری عنایت بیشتری شده است .