حدود 33 درصد محصول پسته امسال در شهرستان رفسنجان پوک شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان هفته گذشته پیش بینی کرده بود که امسال قریب به 65 هزارتن پسته
برداشت پسته در رفسنجان 25 شهریور آغاز شد و تا حدود 15 روز دیگر ادامه ادامه دارد.
حسین رضایی با اعلام اینکه درصد پوکی محصول پس از برداشت پسته تر و فرآوری در پایانه های ضبط پسته مشخص می شود ، گفت: تاکنون میانگین پوکی پسته امسال شهرستان در ارقام اکبری 35 درصد ،کله قوچی و فندقی 32 درصد و دراحمد آقایی 29 و نیم درصد است.
وی سرمای زمستان پارسال ، همچنین گرمی هوای فروردین و گرمای بیش از حد تیر و مرداد امسال رفسنجان را باعث بروز پدیده " پارتنوکارپی" دانست و افزود: با بروز این پدیده ، به رغم انجام گرده افشانی ، تشکیل مغز پسته دچار اختلال و پسته پوک می شود .
مدیرجهاد کشاورزی رفسنجان ، همچنین با اشاره به پرمحصولیِ امسال درختان پسته در رفسنجان گفت: علاوه بر عوارض سرما و گرما ، وفور آفات و کم آبی نیز درختان پرمحصول پسته را در تولید محصول مناسب ناتوان کرد.
80 هزار هکتار باغ پسته در رفسنجان شهر طلای سبز ، بارور است.