جشنوراه شعر حریم و حرم حوزه های علمیه خواهران استان مرکزی برگزار شد
از 42 اثر ارسالی به جشنواره شعر حریم و حرم که به همت حوزه علمیه خواهران استان برگزار شد هفت اثربه عنوان برتر انتخاب شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ، هدف از برگزاری این جشنواره را استفاده از شعر و ادبیات فارسی به عنوان ابزاری برای ترویج ارزش های دینی و اخلاقی عنوان کرد.
حجت الاسلام بنافی افزود : این جشنواره که به مناسبت هفته دفاع مقدس و یادبود شهدای مدافع حرم برگزار شد اشعار 29 طلبه خواهر توسط داوران بررسی و 7 شعر به عنوان برترین اثر انتخاب شد.
آیت اله دری نماینده ولی فقیه در استان هم در این جشنواره گفت : زبان شعر و هنر به عنوان سلاح نسل جوان باید نقش آفرینی کرده و در راستای گسترش معنویت و انعکاس ارزش های والای انقلاب اسلامی استفاده شود.
وی افزود: اخلاق مداری و توجه ویژه به معنویت و تقوای الهی باید سرلوحه امور هنرمندان و شعرای آیینی قرار گرفته و آثار این هنرمندان باید با رعایت همه اصول اخلاقی و موازین اسلامی باشد.