مقامات ترکیه در عملیات جداگانه در سراسر 40 استان این کشور افرادی را که در تلاش برای عضوگیری از میان نیروهای امنیتی برای پیوستن به شبکه فتح الله گولن بودند بازداشت کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرگزاری دولتی آناتولی امروز چهارشنبه اعلام کرد مقامات ترکیه دستور بازداشت 216 نفر از جمله کارمندان سابق وزارت دارایی ، مظنون به دست داشتن در کودتای نافرجام سال قبل را صادر کردند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از آکارا، پیشتر 17 نفر از کارمندان پیشین وزارت دارایی دستگیر شده بودند و 65 تن دیگر به دلیل همکاری با شبکه گولن تحت پیگیری بوده اند.مقامات این کشور در عملیات جداگانه در سراسر 40 استان این کشور افرادی را که در تلاش برای عضوگیری از میان نیروهای امنیتی برای پیوستن به شبکه فتح الله گولن بودند بازداشت کردند.