در آستانه صد و هفتاد و یکمین نشست اعضاء کشورهای صادرکننده نفت ( اوپک ) قیمت طلای سیاه در بازارهای جهانی کاهش یافت.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز 35 سنت یا 0.6 درصد کاهش یافت و به 57.76 دلار در هر بشکه رسید. نفت آمریکا روز دوشنبه 1.4 درصد کاهش ثبت کرده بود، این درحالیست که روز جمعه گذشته تحت تاثیر قطع شدن خط لوله کیاستون - یکی از مسیرهای اصلی صادرات نفت کانادا به آمریکا -قیمت نفت در معاملات وست تگزاس اینترمدیت به 59.05 دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از اواسط سال 2015 بود.
قیمت نفت در معاملات آسیایی روز سهشنبه نیز در بحبوحه ابهام نسبت به احتمال تمدید توافق کاهش تولید نفت جهانی و انتظارات برای عرضه بالاتر در پی راهاندازی شدن خط لوله کیستون کاهش پیدا کرد.
ابهام نسبت به عزم روسیه در پیوستن به سایر تولیدکنندگان بزرگ نفت در تمدید کاهش تولید پس از پایان مدت اجرای آن در مارس سال آینده، در بازارهای نفت تاثیر منفی گذاشته است. اعضای اوپک و سایر تولیدکنندگان کلیدی شامل روسیه 30 نوامبر برای مذاکره درباره ادامه روند کاهش تولید دیدار خواهند کرد.پیش بینی می شود تولیدکنندگان در توافق برای تمدید کاهش تولید تا پایان سال آینده به نتیجه رسیدهاند.