سنندج؛
جشنواره غذاهای بومی محلی
جشنواره غذاهای بومی محلی در مرکز یادگیری محلی اقبال لاهوری حسن آباد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکزکردستان، رمضان یوسفی رئیس اداره سواد آموزی ناحیه دو سنندج گفت: در این مرکز ۳۸۰ سواد آموز در حال تحصیل هستند که در این برنامه ۳۹ نفر با پخت غذاهای بومی محلی هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.
دانه کلانه، کلانه، دوینه، شلمین، آش دوغ و برساق از جمله غذاهای محلی بود که در این جشنواره به نمایش گذاشته شده بودند.
ترویج استفاده از غذاهای محلی و سفره سالم در بین خانوادهها از اهداف برگزاری این جشنواره است.
در پایان این جشنواره به ۱۰ آشپز برتر جوائزی داده شد.