جشن هاي سال نو در آلمان دو کشته و شماري مجروح برجاي گذاشت.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از برلين ،جشن هاي سال نو در آلمان دو کشته و شماري مجروح برجاي گذاشت.
پليس آلمان اعلام کرد مردي 35 ساله در گاسو پلاتکوف بر اثر انفجار ترقه دچار آسيب جدي شد و با وجود اقدامات اوليه پزشکي، در محل وقوع حادثه جان باخت.
همچنين جواني 19 ساله در شهر کلاين ماخنوف در نزديکي پايتخت بر اثر انفجار ترقه و ابزار آتش زا مقابل صورتش جان خود را از دست داد.
بر اساس منابع پليس آلمان، براثر جشن هاي شب سال نو ميلادي ، يک دختر 14 ساله هم در نزديکي شهر تورينگن بر اثر اصابت ترقه اي که افراد ناشناس به ميان مردم پرتاب کردند، به شدت از ناحيه صورت مجروح شد به طوري که احتمال از دست دادن بينايي اين دختر جوان وجود دارد.
در همين حادثه يک نوجوان ديگر از ناحيه صورت و دست به شدت زخمي و روانه بيمارستان شد.
در ايالت باواريا در جنوب آلمان هم انفجار ترقه در دستان يک نوجوان دانش آموز باعث مجروحيت او شد و به وسليه بالگرد به بيمارستان انتقال يافت.
همچنين بنا بر منابع پليس در وايدن يکي ديگر از مناطق آلمان چند نفر بر اثر انفجارهاي کنترل نشده ترقه مصدوم شدند.
بيمارستان سوانح و حوادث برلين هم اعلام کرد حد اقل در 5 مورد مصدوماني را پذيرفته است که بر اثر انفجار ترقه و مواد آتش زاد با قطع عضو مواجه شده اند.