به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما،جنبش مقاومت اسلامي فلسطين ( حماس) تصميم گواتمالا براي انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به شهر قدس را محکوم کرد .
به گزارش خبرگزاري آناتولي از غزه ، جنبش حماس روز چهارشنبه در بيانيه اي تصميم جيمي مورالس رئيس جمهور گواتمالا براي انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به شهر قدس را به شدت محکوم کرد .
جنبش حماس افزود :« ما اين تصميم گواتمالا را اشتباهي بزرگ در حق ملت فلسطين و بي عدالتي درباره مسئله فلسطين مي دانيم و اين اشتباه برزگ گواتمالا در کنار تصميم آمريکا به نفع رژيم اشغالگر قدس است ».
جنبش حماس تصميم رئيس جمهور گواتمالا را مغاير با اجماع جامعه بين المللي در رد تصميم دونالد آمريکا رئيس آمريکا در به رسميت شناختن شهر قدس به عنوان پايتخت اسرائيل خواند .
حماس همچنين تصميم دولت گواتمالا را تعرض آشکار به حقوق اساسي و تاريخي ملت فلسطين دانست .
حماس در اين بيانيه از کشورهاي جهان خواست با ابزارهاي قانوني دولت گواتمالا را تحت فشار بگذارند تا ازاين اقدام خطرناک خود صرف نظر کند .
گواتمالا از جمله 9 کشوري بود که در راي گيري در مجمع عمومي سازمان ملل به پيش نويس قطعنامه پيشنهادي ترکيه درباره شهر قدس راي منفي داده بود .
پيش نويس قطعنامه پيشنهادي ترکيه درباره شهر در نشست چند روز گذشته مجمع عمومي سازمان ملل با راي موافق 128 کشور به تصويب رسيد.