آغاز علوفه دهی به حیات وحش
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران از آماده باش همه محیط بانان با توجه به بارش برف سنگین ، برای حفاظت از حیات وحش خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما به نقل از سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران، نقی میرزاکریمی با اشاره به بارش سنگین برف در بیشتر مناطق تحت مدیریت به ویژه در منطقه حفاظت شده کویر که در چند سال اخیر بی سابقه بوده است، گفت : به علت بارش برف، احتمال نزدیکی حیات وحش به ویژه گوشتخواران به مناطق مسکونی، حاشیه جاده ها و روستاها وجود دارد.
وی افزود: به منظور جلوگیری از تخلفات شکار، صید و اقدامات سودجویانه فرصت طلبان ، گشت و پایش ویژه یگان حفاظت استان در حال انجام است.
میرزاکریمی افزود: شهروندان در صورت مشاهده تخلف شکار ، صید یا حیوان آسیب دیده و سرگردان موضوع را به واحدهای محیط بانی،ادارات محیط زیست و یا اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به شماره تماس 77359564،77355781 یا سامانه 1540 اطلاع دهند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه شهروندان همچنین از علوفه دهی دستی به حیات وحش خودداری کنند، تصریح کرد: علوفه دهی دستی به حیات وحش در مناطقی که با نظر کارشناسان نیاز است ، از شب گذشته توسط محیط بانان در حال انجام است و چنانچه فردی قصد دارد به صورت داوطلبانه علوفه جهت تغذیه حیات وحش در اختیار محیط زیست استان قرار دهد میتواند
به ادارات شهرستانی و اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران مراجعه و برنامه ریزی کنند.