مدیر شبکه قرآن و دبیر شورای معارف معاونت سیما از در اختیار قرار داشتن بزرگترین آرشیو قرآنی جهان در صدا و سیما خبر داد.
وی افزود: رادیو قرآن از سال 62 فعالیت خود را آغاز کرده است و طرح های بزرگ قرآنی همچون آیه های زندگی که اکنون با نام قرآن کتاب زندگی تغییر نام یافته از بزرگترین برنامه های رسانه ای است.
محمدزاده گفت: طرح بشارت 1451 امسال برگزار شد و این طرح که از 11 سال پیش برگزار می شود در سال آینده با نام بشارت 1452 برگزار خواهد شد که به معنی سن نزول قرآن است.
وی در ادامه افزود: رادیو معارف نیز در دهه 70 تأسیس شد و در سال 1386 رادیو معارف به زبان انگلیسی که اکنون با نام «ندای اسلام» فعالیت می کند نیز در رسانه ملی تأسیس شد.
محمدزاده گفت: رادیو تلاوت نیز با درخواست علاقمندان به تلاوت همسو با رادیو قرآن در دهه 90 فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: شبکه قرآن سیما نیز از اواخر دهه 70 فعالیت های فرهنگی خود را در زمینه قرآن آغاز کرده است.
محمدزاده از فعالیت شورای معارف به صورت عمومی در معاونت سیما و همچنین شورای معارف تخصصی زیر نظر شبکه قرآن در رسانه ملی خبر داد و گفت: فعالیت های شبکه های تخصصی همچون شبکه قرآن در کنار فعالیت های عمومی تمام شبکه های صدا و سیما در زمینه قرآن است.