روابط عمومی شهرداری شهر کهریزک
رفیوژ بلوار شهید بهشتی در فاز تکمیلی اصلاح هندسی پل؛ جابجا می شود
در راستای تکمیل طرح اصلاح هندسی پل غیر همسطح خیابان بهشتی، عملیات عمرانی جابجایی رفیوژ این طرح درحال اجراست.
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما ؛ ناصر مصیبی با اعلام این خبر گفت: به منظور بهبود وضعیت ترافیکی مسیر دسترسی رانندگان به پل غیر همسطح شهید بهشتی و بالعکس، طرح اصلاح هندسی از اواخر دی ماه در دستور کار واحد فنی و عمران قرار گرفته است که در این طرح عمرانی گلوگاه های ورودی و خروجی پل، تعریض و جهت تردد خودروها ایمن سازی شد.
وی افزود: جهت اجرای این پروژه ابتدا عملیات تخریب باغچه های حاشیه معابر و انتقال 21 اصله نهال به بوستان معراج انجام شد و سپس تخریب آسفالت معبر و جداول قدیمی صورت گرفت و حدود 50 متر طول در ضلع جنوبی و در مجاورت مدرسه حاشیه خیابان شهید بهشتی و 150 متر نهرسازی در ضلع شمالی این معبرو اجرای سنگفرش طول خیابان به مساحت 200 متر مربع ،اجرای طرح اصلاح هندسی در نقطه تلاقی خیابان بهشتی و پل غیر همسطح منتهی به آن عملیاتی شد.
مسئول واحد فنی و عمران شهرداری کهریزک اظهارداشت: اکنون باتوجه به تعریض معبر شهید بهشتی و انحراف مسیر دسترسی، طرح عمرانی جابجایی رفیوژ وسط خیابان و ساخت رفیوژه جدید به طول 110 متر به عنوان فاز تکمیلی این طرح عمرانی درحال اجراست.
اجرای طرح اصلاح هندسی پل شهید بهشتی، اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 200 میلیون ریال دربرداشته است که باتوجه به ایمن سازی یکی از نقاط حادثه خیز و پرخطر شهر در کاهش آمار تصادفات شهری و افزایش میزان رضایتمندی شهروندان تاثیر بسزایی داشته است.