ایران با طراحی و تولید «اسپرینگ کنستنت»، قطعه نگهدارنده تجهیزات عظیم انرژی در استان مرکزی در لیست سه کشور تولید کننده این محصول پس از انگلستان و کانادا قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ مدیر عامل شرکت سازنده این قطعه گفت : قطعه استراتژیک ساخته شده ، نگهدارنده با نیروی ثابت سه فنره است که پس از چهار سال مطالعه و تحقیق و مهندسی معکوس ساخته شده است .
هزاروه افزود : این قطعه برای کنترل وزن و انبساط و انقباض لوله های پتروشیمی پالایشگاهی و نیرگاهی کاربرد دارد .
وی اضافه کرد : با تولید این محصول زمینه اشتغال مستقیم و غیر مستقیم 300 نفر فراهم شده که 40 نفر آنان در کارخانه فعالیت می کنند .
هزاوه از اجرای 65 طرح ملی در استان های مختلف کشور خبر داد و گفت : با اجرای این طرح ها 20 میلیون یورو صرفه جویی ارزی نصیب کشور شد .
مدیر عامل شرکت تولید تجهیزات نفتی ؛ مهمترین مشکل این صنعت را سپردن طرح های ساخت به خارجی ها دانست و گفت : این شرکت با 30 درصد ظرفیت تولید فعال است و در صورت حمایت تولید ، اشتغال آن تا چند برابر افزایش می یابد .
استان مرکزی چهارمین قطب صنعت کشور است و با داشتن بیش از سه هزار واحد صنعتی ، ارتزاق بیش از 200 هزار خانوار را تامین می کند .
صنعت استان مرکزی در زمینه تنوع تولید و صنایع مادر و بزرگ هم جایگاه اول و دوم را در کشور داراست .