سازمان امور مالیاتی کشور نیازمند بانک اطلاعات فعالان اقتصادی + مصاحبه
سرمایه گذارانی که در مناطق محروم اقدام به سرمایه گذاری در زمینه تولیدی و معدنی کنند از ده سال معاف مالیاتی بهره مند می شوند.
به گزارش خبر گزاري صداوسيماي مرکز سيستان و بلوجستان : معاون مالیاتهای مستقیم امور مالیاتی کشور در جلسه تودیع و معارفه مدیر کل امور مالیاتی سیستان وبلوچستان گفت: سرمایه گذارانی که در مناطق محروم اقدام به سرمایه گذاری در زمینه تولیدی و معدنی کنند از ده سال معاف مالیاتی بهره مند می شوند.
جنتي افزود:کارگاه های تولیدی و معدنی با بیش از 50 کارگر،در صورت افزایش 50 درصد دیگر به تعداد کارگران به سنوات معافیت مالیاتی آنان افزوده می شود.
وي در خصوص بخشودگی جرایم مالیاتی گفت: بدهکاران مالیاتی که تا پایان سال جاری بدهی خود را پرداخت کنند از بخشودگی جرایم مالیاتی بهره مند می شوند.
معاون مالیاتهای مستقیم امور مالیاتی کشورافزود: در صورتی که بانک اطلاعات فعالان اقتصادی کشور در اختیار سازمان امور مالیاتی باشد، عدالت مالیاتی و رضایتمندی مردم نیز حاصل می شود.
جنتي گفت: 86 درصد مالیات های سال جاری در کشور به مبلغ 72 هزار میلیارد تومان دریافت شده است.
در این جلسه محمد سلیم امراء به عنوان مدیر کل امور مالیاتی سیستان و بلوچستان معرفی و از آقای ربیعی سرپرست سابق امور مالیاتی سیستان و بلوچستان تقدیر شد.