به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، امانوئل مکرون رئيس جمهور فرانسه روز يکشنبه در دهلي نو پايتخت هند اعلام کرد فرانسه در چارچوب مبارزه با تغييرات آب و هوايي، کمکهاي مالي خود را براي ارتقاء انرژي خورشيدي در کشورهاي نوظهور به ميزان قابل توجهي افزايش خواهد داد.
رئيس جمهور فرانسه در سخنراني خود در اجلاس «ائتلاف خورشيدي بين المللي» (Asi) در دهلي نو که به رياست مشترک هند و فرانسه برگزار شد، اعلام کرد فرانسه متعهد مي شود تا سال 2022، 700 ميليون يورو ديگر به عنوان وام و کمک بلاعوض از طريق آژانس توسعه فرانسه به حمايت از طرحها در حدود 60 کشور جهان که به اين ائتلاف پيوستند، اختصاص دهد.
اين مبلغ، تعهد مالي فرانسه را از زمان تشکيل «ائتلاف خورشيدي بين المللي» به يک ميليارد يورو مي رساند. فرانسه پيشتر 300 ميليون يورو در اين زمينه سرمايه گذاري کرده است.
اين ائتلاف پس از اجلاس تغييرات آب و هوايي پاريس «COP21» تشکيل شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از دهلي نو، رئيس جمهور فرانسه در جمع حدود 20 تن از سران کشورها که در پايتخت هند گردهم آمدهاند گفت: «ما براي توسعه انرژي خورشيدي بايد همه موانع را برداريم و مقياس را تغيير دهيم.»
هدف ائتلاف خورشيدي بين المللي اختصاص يک هزار ميليارد دلار به توسعه يک تراوات انرژي خورشيدي در سال 2030 در کشورهاي واقع بين مناطق استوايي در بين برج سرطان و برج جدي است.
20 تا 50 درصد مردم اين کشورها به برق دسترسي ندارند.