رئیس کل بانک مرکزی گفت: اصلاح نظام بانکی مهمترین اولویت بانک مرکزی در سال آینده است.
وي با بيان اينکه ايجاد نظام کنترل خطرپذيري در نظام بانکي که از سال 93 آغاز شده است همچنان در سال آينده دنبال خواهد شد اضافه کرد : علاوه براين ايجاد تعادل در منابع و مصارف ارزي و ايجاد تعادل در نرخ بازار ارز از مهمترين برنامه هاي سال اينده است .
رئيس کل بانک مرکزي گفت : سياست حفظ تورم تک رقمي که از سال 95 آغاز شده و امسال نيز ادامه داشت در سال اينده نيز دنبال خواهد شد و با استمرار انضباط پولي در سال اينده زمينه براي تحقق رشد اقتصادي و توسعه صادرات و اشتغال فراهم خواهد شد .
وي اشتغالزايي را دستاورد مهم دولت در سال 96 عنوان کرد و افزود : نظام بانکي تلاش کرد با حمايت از بنگاه هاي کوچک و متوسط و بردن توليد به اقصي نقاط کشور زمينه را براي تحقق رشد اقتصادي فراهم کند.
سيف خاطرنشان کرد : رشد اقتصادي کشور در 9 ماهه امسال بدون نفت بالاي چهار درصد بود که براوردها نشان مي دهد در فصل پاياني امسال نيز همين روند مثبت ادامه داشته است .