در تيراندازي اشغالگران صهيونيست به تظاهرکنندگان در دومين روز "راهپيمايي بازگشت" در شرق منطقه خزاعه واقع در جنوب نوار غزه يک جوان فلسطيني زخمي شد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ مهمترين رويدادهاي سرزمين هاي اشغالي در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.
زخمي شدن يک جوان فلسطيني در دومين روز راهپيمايي بازگشت
شبکه تلويزيوني العالم به نقل از منابع فلسطيني اعلام کرد: در تيراندازي اشغالگران صهيونيست به تظاهرکنندگان در دومين روز "راهپيمايي بازگشت" در شرق منطقه خزاعه واقع در جنوب نوار غزه يک جوان فلسطيني زخمي شد.
اين منابع افزودند: اشغالگران، فلسطينيان را در چادرهايي که در مسير برگزاري راهپيمايي بازگشت در رفح و خان يونس و غزه برپا شده بود، هدف گلوله قرار دادند.
ترکيه حمله رژيم صهيونيستي به تظاهرات فلسطيني ها را محکوم کرد
وزارت امور خارجه ترکيه با صدور بيانيه اي حمله رژيم صهيونيستي به تظاهرکنندگان فلسطيني را در غزه به شدت محکوم کرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي تلويزيون تي آر تي ترکيه، وزارت امور خارجه ترکيه با تاکيد بر محکوميت اقدامات خشونت آميز اسرائيل عليه تظاهرات مسالمت آميز فلسطيني ها؛ کشته و زخمي شدن شماري از فلسطيني ها را نگران کننده دانست.
وزارت امور خارجه ترکيه تصريح کرد، اسرائيل بايد سريعا به استفاده از خشونت که مي تواند موجب تشديد تنش در منطقه شود، پايان دهد.
وزارت امور خارجه ترکيه همچنين جامعه بين المللي را به تلاش براي منصرف کردن اسرائيل از رفتارهاي تهاجمي فراخواند.
گوترش تحقيقات مستقل و شفاف را درباره حوادث غزه خواستار شد
سخنگوي دبيرکل سازمان ملل متحد در بيانيه اي اعلام کرد آنتونيو گوترش انجام شدن تحقيقات مستقل و شفاف را درباره شهادت و زخمي شدن فلسطيني ها در روز جمعه در نوار غزه خواستار شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مقر سازمان ملل متحد در نيويورک، فرحان حق سخنگوي دبيرکل سازمان ملل متحد در اين بيانيه افزود: گوترش همچنين از طرف هاي ذيربط خواست از دست زدن به هرگونه اقدامي که مي تواند موجب افزايش شمار قربانيان شود به ويژه هر گونه اقداماتي که ممکن است به غيرنظاميان آسيب برساند، خودداري کنند.
ضرورت محاکمه صهيونيست ها
نماينده فلسطين در سازمان ملل متحد گفت: کساني که در تظاهرات روز جمعه خون شهروندان فلسطيني را ريختند و آنها را به شهادت رساندند بايد محاکمه شوند.
به گزارش شبکه تلويزيوني العالم؛ وي افزود: ما از شوراي امنيت مي خواهيم مسئوليت خود را در قبال فلسطين بشناسد و از اين ملت بي پناه حمايت کند.
نماينده فلسطين در سازمان ملل در ادامه تاکيد کرد رژيم اشغالگر در گذشته بارها مرتکب جنايت عليه مردم فلسطين شده است و اکنون نيز آنها در تظاهرات روز جمعه از سلاح ها و گلوله هاي جنگي عليه مردم فلسطين استفاده کردند و آنها را مستقيما هدف قرار دادند.
نظاميان اشغالگر با استقرار تک تيراندازهاي متعدد در اطراف غزه عامدانه مردم را هدف قرار مي دهند و مرتکب جنايت مي شوند.
مقامات رژيم اشغالگر بايد به خاطر تمام جناياتي که ديروز مرتکب شدند مجازات شوند.
وي افزود: بيش از هفتاد درصد از ساکنان غزه به مناطق ديگر پناهنده شده اند و رژيم اشغالگر حق بازگشت را از آنها سلب کرده است.
نماينده فلسطين در سازمان ملل تصريح کرد: برگزاري تظاهرات مسالمت آميز در غزه هيچ تهديدي براي اسرائيل يا نظاميان آنها به حساب نمي آمد لذا آنها هيچ بهانه و توجيهي براي جنايات خود در اين منطقه نخواهند داشت.
وي تاکيد کرد شهروندان بي پناه فلسطيني در نوار غزه حدود ده سال است که به خاطر محاصره در رنج و سختي به سر مي برند که اين وضع به بحران تبديل شده است.
وي افزود: حوادث اتفاق افتاده در غزه نشان مي دهد که روز نکبت در سال 1948 پايان نيافته بلکه همچنان تا امروز ادامه دارد.
نماينده فلسطين در سازمان ملل افزود: خشونت وحشيانه رژيم اشغالگر عليه فلسطينيان هيچ ارتباطي به امنيت آنان ندارد.
وي گفت: ميليون ها فلسطيني در خارج کشور در حالي زندگي مي کنند که حق بازگشت به سرزمين خود را ندارند.
ما از شوراي امنيت مي خواهيم هر چه سريعتر قطعنامه هاي خود را درخصوص نقض حقوق فلسطينيان اجرا کند.
اعلام آمادگي روسيه براي ميزباني نشستي ميان رژيم صهيونيستي و فلسطينيان
معاون نماينده روسيه در سازمان ملل متحد شب گذشته طي سخناني در نشست علني شوراي امنيت سازمان ملل درباره خشونت هاي اخير در غزه از آمادگي اين کشور براي ميزباني نشستي ميان رژيم صهيونيستي و فلسطينيان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري اسپوتنيک ، ولاديمير سافرنکوف معاون نماينده روسيه در سازمان ملل متحدطي سخناني در اين نشست اعلام کرد ما آمادگي خود را براي ميزباني نشستي ميان اسرائيل و فلسطينيان اعلام مي کنيم.
وي تاکيد کردفرايند صلح خاورميانه بايد بر اساس قوانين بين المللي و مطابق با قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل باشد .