برای ترویج فرهنگ تغذیه آبزیان ، اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن فجر پارس آباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل / بانوان شرکت کننده در این جشنواره در روشهای مختلف طبخ ماهی به رقابت پرداختند که در پایان بر اساس رأی هئیت داوران سه نفر به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند . مدیر کل شیلات استان ، هدف از برگزاری این جشنواره را نشان دادن روشهای مختلف پخت مناسب ماهی و آشنایی عموم با مزایای مصرف آبزیان عنوان كرد. واعظی در آیین افتتاح این جشنواره گفت : در مطالعات متعدد و بازدیدهای میدانی که برای پایاب سدخدآفرین انجام شده ،به نتیجه رسیده ایم که در آیندهای نزدیک شاهد راهاندازی کارگاههای پرورش ماهی خاویاری و گرمابی در حد وسیع در شهرستان پارس آباد خواهیم بود.
صمدی فرماندار پارسآباد نیز با قدردانی از برگزاری این جشنواره گفت: وجود رودخانه دایمی ارس و درهرود یکی از ظرفیتهای مهم شهرستان پارسآباد در بحث شیلات و آبزیپروری است و سالانه حدود 2 هزار تن ماهی گرمابی در شهرستان پارسآباد تولید می شود که رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.