به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نشست با روسای کانون های بازنشستگی استان تهران که با حضور مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد ، اظهار داشت: صندوق بازنشستگی کشوری با همکاری کانون های بازنشستگی استان تهران و در صورت تامین زمین مناسب، اقدام به ساخت و راه اندازی باشگاه بازنشستگان به عنوان یک پایلوت در استان تهران خواهد کرد.
وی گفت: نمایندگان واقعی بازنشستگان باید طی فرآیندی قانونی و صحیح انتخاب شوند. باید با تعامل و ارتباط دو سویه به ادبیات مشترک و یک وحدت رویه در این حوزه برسیم تا به صورت یک صدای واحد در دستگاه ها و نهادهای ذی ربط به ویژه مجلس حضور یافته و انتظارات به حق بازنشستگان را مطرح و از آن دفاع کنیم.
تقی زاده با اشاره به تعاملات و نشست های متعدد خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفت: در همین مدت کوتاه نشست های فراوانی با نمایندگان مجلس برگزار شده است و ما به جد به دنبال تشکیل فراکسیون بازنشستگان در مجلس هستیم. همچنین در صورت منظم شدن جلسات با کانون ها می توان از روسای کمیسیون ها برای حضور در این نشست ها دعوت کرد تا از نزدیک در جریان مسائل بازنشستگان قرار گیرند.
تقی زاده اجرای دولت الکترونیک به ویژه در حوزه درمان را یکی از برنامه های صندوق بازنشستگی کشوری عنوان کرد و گفت: باید در حوزه بیمه تکمیلی و بخش درمانی بازنشستگان شفافیت کامل شکل گیرد و به گونه ای عمل شود تا بازنشستگان متحمل هزینه، سختی تردد و درگیر شدن در بروکراسی های اداری نشوند. بنابراین، تشکیل پرونده سلامت الکترونیک، افزایش سقف بیمه، حذف حواله ها و بروکراسی های اداری، توانمندی بیمه سلامت و در نهایت سهولت ارائه خدمات جزو کارهای اصلی ما است.
وی ادامه داد: در همین زمینه بیمه تکمیلی دندانپزشکی برای بازنشستگان نیز در حال بررسی و مطالعه است تا در صورت امکان این اتفاق در قرارداد سال آینده اضافه شود. همچنین توجه به بیماران خاص و با توجه به نوع بیماری ها و هزینه های سنگینی که متحمل می شوند، جزو سیاست های درمانی و بیمه ای صندوق است.
تقی زاده در خصوص اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری و همسان سازی حقوق نیز گفت: این موضوع همواره یک دغدغه و اولویت در برنامه ها و سیاست های صندوق بازنشستگی کشوری بوده و هست و ما نیز این موضوع مهم که مرتبط با معیشت و زندگی بازنشستگان عزیز است با جدیت و از همه روش ها و مسیرهای قانونی پیگیری می کنیم که همکاری و همراهی کانون ها در این خصوص می تواند موثر و مفید باشد.
وی حوزه ای را که کانون ها می توانند در آن نقش آفرینی کنند ایجاد فضای گفت و گوی اجتماعی دانست و تصریح کرد: با توجه به تغییرات اجتماعی و اقتصادی کشور باید گفت و گوی اجتماعی در کشور راه اندازی و نهادینه شود، چرا که خیلی از مسائل و مشکلات مربوط به بازنشستگان از طریق گفت و گوی بین جامعه هدف و دولت و حتی دیگر قوای کشور قابل حل است. مهمترین محصول این کار نیز بهبود زندگی بازنشستگان خواهد بود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از کانون های بازنشستگی استان تهران خواست تا حلقه ارتباطی و محوریت دیگر کانون های بازنشستگی باشندو گفت: صندوق تلاش می کند تا تشکل های بازنشستگی در تصمیم سازی و سیاست گذاری برای بازنشستگان نقش و مسئولیت بر عهده بگیرند. شما به عنوان تشکل های بازنشستگی، باید کمک حال صندوق باشید؛ بخصوص قوانینی که به مجلس برده می شود، حضور در کمیسیون ها و ارتباط با نمایندگان مجلس برای طرح ها و برنامه های دولت و صندوق در جهت رفاه بازنشستگان کمک کننده است. قطعا تعامل شما نباشد، پیشبرد برنامه ها و اجرای آن سخت و طولانی خواهد بود.
محمدعلی ابراهیم زاده معاون فنی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در سخنانی اظهار داشت: همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان از سال ۶۹ تا ۸۶ چندین مرتبه انجام شد اما مشکل از زمانی آغاز شد که پرداخت ها به شاغلین دچار تغییرات غیرقابل کنترل و غیرمشخصی شد.
ابراهیم زاده بیان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری هیچ اختیاری برای افزایش یا کاهش حقوق ندارد و برای همه ذی نفعان و بازنشستگان تحت پوشش بدون در نظر گرفتن دستگاه محل اشتغال و مقام و منصب وی، تنها براساس قواعد و قوانین عمل کرده که در حال حاضر مبنای تعیین حقوق معدل کسورپردازی در ۲ سال آخر خدمت است.
وی گفت: از سال ۸۸ فوق العاده هایی به حقوق شاغلین به خصوص در برخی از دستگاه های اجرایی اضافه شد که همین موضوع به تفاوت پرداخت حقوق شاغلین و بازنشستگان دامن زد. تلاش صندوق بازنشستگی کشوری و دولت محترم کاهش اختلاف بین حقوق ها است که اجرای طرح افزایش پلکانی و تخصیص اعتبارات برای ترمیم حقوق بازنشستگان یکی از بسترهای کاهش تبعیض ها محسوب می شود.
در این نشست، روسای کانون های بازنشستگی استان تهران اجرای کامل و صحیح قانون مدیریت خدمات کشوری، اجرای ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری سال ۸۶ و ارائه بیمه تکمیلی درمان از طریق دستگاه های اجرایی محل اشتغال، تشکیل فراکسیون بازنشستگان، ایجاد خانه امید یا فضای فرهنگی و اجتماعی مشابه برای بازنشستگان کشوری در استان تهران، مشخص شدن میزان و چگونگی افزایش حقوق در سال ۹۷، تغییر شرکت بیمه گرد یا بهبود و ارتقای بیمه مکمل درمان با توجه به هزینه های بالای درمانی و نظارت دقیق و بهینه سازی نرخ سفرهای بازنشستگان خواستار شدند.
مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) معرفی شد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری «سید ابراهیم حسینی» را به عنوان مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) معرفی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وامور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نشست تودیع «محمدتقی وقوعی» مدیرعامل پیشین و معارفه «سید ابراهیم حسینی» مدیرعامل جدید شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) که با حضور مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری و اعضای هیات مدیره پگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در دوره های گذشته در این شرکت، گفت: برای صندوق بازنشستگی کشوری سیاست ها و افق هایی که تعریف شده و در نشست با هلدینگ ها و شرکت ها تابعه در قالب ۱۹ بند ارائه شد، مورد توجه جدی قرار دارد که مهم ترین بخش آن حرکت به سمت سودآوری بنگاه های اقتصادی تحت پوشش است.
وی تاکید کرد: سرمایه های در اختیار ما متعلق به بازنشستگان است و ما وظیفه داریم از این ظرفیت در جهت سودآوری استفاده کنیم. بنابراین، هرجا قرار است سرمایه گذاری صورت گیرد حتما باید میزان سود فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار گیرد و در این عرصه تخصصی به هیچ عنوان مدیران نباید اسیر فشارها و مسائل غیرحرفه ای قرار گیرند.
تقی زاده با بیان اینکه صندوق بازنشستگی کشوری ماهانه ۲۷۰۰ میلیارد تومان و از امسال بیش از این رقم در قالب حقوق بازنشستگان پرداخت می کند، گفت: چنین شرایطی صندوق و همه زیرمجموعه های آن به ویژه حوزه اقتصادی را ملزم به حرکت در جهت حفاظت از سرمایه ها و تولید ارزش و سودآوری آن می کند.
تقی زاده با قدردانی از تلاش ها و خدمات محمدتقی وقوعی مدیرعامل پیشین شرکت صنایع شیر ایران، گفت: دکتر حسینی از جمله شخصیت های دانشگاهی و علمی برجسته در حوزه صنایع غذایی است که تجربه گران سنگی در حوزه صنعت به ویژه صنایع شیر در بخش خصوصی دارد. نایب رئیس هیات مدیره فدراسیون تشکل های صنایع غذایی ایران، دانشیار صنایع غذایی در دانشگاه های کشور، رئیس کمیته صنایع غذایی سازمان نظام مهندسی، عضو شورای سیاست گذاری صنایع غذایی در وزارت جهاد کشاورزی و عضو هیات مدیره و مدیرعاملی چندین شرکت و هلدینگ صنایع غذایی، بخشی از تجارب علمی و عملی ارزشمند ایشان است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به سیاست های این صندوق در حوزه صنایع غذایی به ویژه صنعت شیر ایران، گفت: مساله مهمی که شرکت صنایع شیر ایران امروز با آن دست به گریبان است، فروش محصولات است که باید به بهبود کیفیت فروش و ارزش سبد محصولات این شرکت توجه ویژه ای صورت گیرد. استفاده از ظرفیت های خالی کارخانه های تولیدی با توجه به ضرورت افزایش سهم بازار یکی از سیاست های تعریف شده در این بخش خواهد بود.
وی تمرکز صادرات محصولات پگاه به کشورهای عراق و افغانستان را یکی از ضعف های حضور در بازار بین المللی عنوان کرد و افزود: باید مهندسی بازار، بازتعریف و مطالعه دقیق بازار بین الملل به ویژه در کشورهای آسیایی در دستور کار قرار گیرد و صادرات کالا محدود به چند کشور نباشد. برای تحول در این حوزه ضمن مهندسی بازار باید ظرفیت های خالی را به کار گرفت و از آن به عنوان یک فرصت برای توسعه صادرات استفاده شود.
تقی زاده توجه جدی به افزایش کیفیت محصولات پگاه و زیباسازی بسته بندی را خواستار شد و گفت : گرچه اقدامات خوبی در این بخش ها طی سال های اخیر صورت گرفته، اما این کافی نیست و از نشانی مانند پگاه بیش از شرایط کنونی مورد انتظار است.
وی یادآور شد : منابع انسانی شرکت صنایع شیر ایران به عنوان یک بنگاه اقتصادی و کاملا تخصصی بسیار اهمیت دارد و باید نیروی انسانی فارغ از معادلات سیاسی و گروهی و فشارهای بیرونی تقویت و بکار گرفته شود. در این شرکت در سال های مختلف، نیروهای بسیار توانمند و متخصص تربیت و رشد یافتند که اکنون جای آن ها در این مجموعه خالی است. بنابراین به این حوزه باید نگاه کاملا تازه و تخصصی صورت گیرد.
تقی زاده گفت : بهبود ساختارها، سیستمی و یکپارچه عمل کردن در سطح هلدینگ و شرکت های تابعه آن، بازبینی حوزه های اقتصادی، مالی و درآمد و هزینه شرکت، انضباط مالی و تلاش در جهت وصول مطالبات، شفافیت در عملکرد و گزارش های اعلامی، سودآوری و توجه به بازنشسته محوری، توجه به برنامه تعریف شده و حرکت بر مبنای آن و آموزش نیروی انسانی کارآمد باید مورد توجه قرار گیرد.
در این نشست، نجات امینی، معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در سخنانی با بیان اینکه تکیه و توجه جدی به قانون تجارت در سطح بنگاه های اقتصادی بسیار مهم است، گفت: امیدوارم در شرکت صنایع شیر ایران اجرای قانون تجارت و سایر قوانین مرتبط، برگزاری به موقع مجامع و اجرای تکالیف و مصوبات آن، برقراری حاکمیت شرکتی و شفاف سازی در همه امور در دستور کار این شرکت قرار گیرد.
امینی تصریح کرد: سودی که در پایان سال محاسبه و اعلام می شود باید مبتنی بر سود عملیاتی شرکت باشد و فروش اموال و سایر موارد در این زمینه نباید اثرگذار باشد. امیدوارم انضباط مالی که شروع شده با قوت ادامه پیدا کند. آنچه مورد انتظار بازنشستگان است سودآوری و کارآمد شدن دارایی ها و سرمایه گذاری ها است که باید مورد توجه قرار گیرد.
سید ابراهیم حسینی، مدیرعامل جدید شرکت صنایع شیر ایران نیز ضمن تقدیر و تشکر از مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و هیات همراه گفت: با ایجاد سرفصل جدید در مدیریت صنایع شیر به دنبال تحول اساسی برای ارتقا جایگاه شرکت صنایع شیر ایران و رهبری صنعت لبنیات هستیم.
وی افزود: من نگاهم یک نگاه درون گروهی به منابع انسانی ارزشمند شرکت صنایع شیر ایران است. چون معتقدم برای تکمیل زنجیره غذایی به هم افزایی درونی احتیاج است.
حسینی با اشاره به لزوم سیستمی کار کردن اجزای مختلف در مجموعه این شرکت بیان داشت: رویکرد ما یک رویکرد اقتصادی است و با استفاده از نشان معتبر پگاه به دنبال افزایش سود عملیاتی در مجموعه شرکت هستیم.
سید ابراهیم حسینی، سوابقی چون دانشیار رشته صنایع غذایی، نایب رئیس هیات مدیره فدراسیون تشکل های صنایع غذایی کشور، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل در بخش های خصوصی صنعت غذا، رئیس کمیته صنایع غذایی سازمان نظام مهندسی کشاورزی، عضو شورای سیاست گذاری صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی، مشاور شرکت های مختلف صنایع غذایی، مدیرکل توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی را در کارنامه خود دارد.