معاون وزير نفت ايران از شرکت هاي بزرگ نفت و پتروشيمي خواست با فشار بر برخي بازيگران بين المللي براي رفع تحريم هاي ايران تلاش کنند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت ملي صنايع پتروشيمي ايران ضمن ظالمانه دانستن تحريم ها عليه ايران از شرکت هاي بزرگ نفت و پتروشيمي خواست با فشار بر برخي بازيگران بين المللي براي رفع تحريم هاي ايران که خلاف حقوق بين المللي است تلاش کنند.
رضا نوروززاده در دومين همايش صنايع ميان دستي و پايين دستي پتروشيمي با مشارکت ايران و اروپا در پاريس گفت: ايران رتبه نخست ذخاير هيدروکربني جهان و رتبه چهارم استخراج آن را در جهان داراست و آماده است براي ورود سرمايه گذاران هر گونه تلاش با شرکت هاي بين المللي از جمله معافيت هاي مالياتي داشته باشد.
وي ظرفيت اسمي توليدات پتروشيمي ايران را 72 ميليون تن برشمرد و افزود: در حال حاضر 26 ميليون تن محصول به ارزش 14 ميليارد دلار صادر مي کنيم.
معاون وزير نفت گفت: بيش از 100 طرح توسعه اي در بخش پتروشيمي ايران تعريف شده که ظرفيت جذب بيش از 100 ميليارد دلار را دارد.