به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ محسن سرخو، در همایش سراسری مدیران سازمان تامین اجتماعی که با محور تبیین برنامههای سال 97 این سازمان در مجتمع ورزشی نگین غرب تهران برگزار شد، با اشاره به بدعهدی آمریکا در خروج از برجام، گفت: درحال حاضر مذاکراتی بین مسئولان تراز اول سیاسی کشور با سایر کشورهای 1+5 در دست انجام است و همه نگاه ها به این مذاکرات است که ان شاءالله کشورهای اروپایی بتوانند خلاء های ناشی از بدعهدی آمریکا را پر کنند و برجام به همان شکل و صورتی که امضا شده است و مورد توافق جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 بوده است، به اجرا در بیاید.
وی افزود : امسال باید این آمادگی وجود داشته باشد تا چنان چه فراز و فرودی در زمینه بودجه ها پیش آمد، بتوانیم با برنامه ریزی درست آن را مدیریت کنیم. به ویژه حوزه های بیمه ای استان ها باید پیش بینی لازم را در این زمینه داشته باشند تا پرداخت مستمری ها در سال جاری با مشکل مواجه نشود.
سرخو گفت: با وجود اینکه در چند سال گذشته مبلغ مستمری ها، حدود 120 درصد و بیشتر افزایش یافته است، اما باید اذعان کنیم که هنوز در این زمینه شرمنده هستیم. روند کند افزایش مستمری ها به دلیل این است که در مدت 8 سال دولت نهم و دهم، میزان افزایش مستمری ها نسبت به میزان تورم سالیانه بسیار عقب نگه داشته شد و به همین دلیل، هنوز به رقم مناسب نرسیده است.
وی اظهار امیدواری کرد: ان شاءالله با رونق اقتصادی کشور درآمدهای سازمان تامین اجتماعی با بودجه پیش بینی شده هماهنگ شود و چنانچه بخشی از مطالبات سازمان از دولت نیز پرداخت شود، بتوانیم حقوق حقه بازنشستگان و مستمری بگیران که صاحبان اصلی سازمان هستند را تامین کنیم.