نان داغ و تازه پای ثابت سفره افطار محسوب میشود و صف نانوایی در ساعات نزدیک به افطار همیشه شلوغ است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ نانوایان در ماه مبارک رمضان یکی از سخترین مشاغل را دارند، به ویژه این که پس از یک روز سخت کاری هر چه به زمان اذان مغرب نزدیک می شوند با شلوغی بیشتر صف نانوایی و افزایش کار مواجه می شوند.
این روزها نانوایان تا نان سفره روزه داران را تامین نکنند خود افطار نمی کنند و معمولا نیم ساعتی پس از اذان آن هم به صورت سرپایی افطار می کنند.
ابوالفضل اسدی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما به یکی از نانوایی های محمد شهر رفته و میهمان سفره این روزه داران شده است.