هواشناسی مازندران , آسمان استان را امروز پنجشنبه صاف تا نیمه ابری , همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ هواشناسی اعلام کرد : دریا امروز با کاهش موج و از اواخر روز جمعه به تدریج مواج پیشبینی میشود.
کارشناس هواشناسی ادامه داد , آسمان استان در روز جمعه صاف تا نیمه ابری , از اواخر روز بتدریج ابری همراه با رگبار , رعد و برق و وزش باد خواهد بود .
آسمان مازندران روزهای شنبه و یکشنبه , ابری گاهی همراه با رگبار , رعد وبرق , کاهش دما و وزش باد پیش بینی می شود .
هواشناسی استان برای روز دوشنبه کاهش ابر و برای روز سه شنبه آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی کرد .
در 24 ساعت گذشته کیاسر با 23 و بلده با 14 درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرمترین و خنک ترین مناطق استان بودند.