جشنواره غذای سالم با آبزیان در گمیشان سومین جشنواره ایی است که امسال در گلستان برگزار شد.
جشنواره ای دو روزه برای آموزش و پخت غذای سالم با آبزیان در گمیشان برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این جشنواره شرکت کنندگان با نحوه سالم و پخت صحیح آبزیان آشنا شدند.
انتخاب بهترین غذاهای پخته شده با آبزیان از دیگر بخش های این جشنواره بود .
رئیس گروه بهبودکیفیت وفرآوری شیلات گلستان گفت : هیات داوران غذای خانم ها حمیده واقفی، حلیمه بساوند و کلته مفرد را به عنوان بهترین غذاها انتخاب کردند.
آرش جیران با بیان این که سرانه مصرف ماهی در گلستان 9 کیلوگرم در ماه است گفت : برای افزایش سرانه مصرف آبزیان برگزاری جشنواره آشنایی با پخت صحیح آبزیان در تمام شهرستان های گلستان برگزار می شود.
او افزود : جشنواره گمیشان سومین جشنواره ایی است که امسال برگزار شد.
شکوفه خالقی مربی بین المللی آشپزی و عضو هیات داوران این جشنواره گفت : ملاک های داوری کیفیت وباصرفه بودن - تزئین مناسب غذا - ارزش غذایی بالا واستفاده ازسبزیجات رنگی بافیبربالا درغذاهاست.