قطار مشهد - آزادور دوباره راه اندازی شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، مدیر کل راه آهن خراسان گفت: حرکت این قطار از ابتدای تیر ماه امسال به
محمد هادی ضیایی مهر افزود: پیمانکار ارائه دهنده خدمات در این خط مسافربری به دلیل مطالبات از راه آهن و محدودیتهایی که برای سرویس دهی به لوکوموتیوهای بخش مسافربری آن ایجاد شده بود از ادامه فعالیت در این مسیر صرف نظر کرده بود.
وی گفت: پیمانکار قطعات مورد نیاز برای راه اندازی لوکوموتیوهای مسافربری در این بخش را وارد کرده بود اما به دلیل مشکلات مالی این قطعات در گمرک مانده بود که با مساعدت راه آهن جمهوری اسلامی قطعات یاد شده ترخیص و لوکوموتیوهای مورد نظر به چرخه فعالیت بازگشت.
ضیایی مهر با بیان اینکه استفاده کنندگان از این قطار، اغلب اقشار کم درآمد و ساکنان حاشیه ریل راه آهن می باشند گفت: با پیگیری فرمانداران و نمایندگان شهرستانهای واقع در مسیر و مساعدت راه آهن جمهوری اسلامی روزانه یک قطار در این مسیر راه اندازی شد.
وی افزود: این قطار با سه واگن لوکس 2 طبقه مجهز به سامانه های تهویه مناسب، با ظرفیت 324 مسافر هر روز ساعت 17 و 50 دقیقه از مشهد به مقصد آزادور حرکت می کند و روز بعد ساعت هشت و پنج دقیقه به مشهد باز می گردد.
وی گفت: قطار مشهد - آزادور در مسیر شهرستانهای مشهد، نیشابور، فیروزه، خوشاب، جوین و جغتای با بلیت 151 هزار ریالی به مسافران و زائران بارگاه منور رضوی خدمات می دهد.