محور سخنان ائمه جمعه امروز شهرستانها رسیدگی مسئولان به وضع اقتصادی و مشکلات مردم بود.
آیت الله نمازی افزود: لازم است والدین ، فرزندان شان را نسبت به فراخوان شبکه های مجازی آگاه کنند تا فریب دشمنان را نخورند، چرا که آنها از پشت صحنه این تحرکات اطلاعی ندارند .
همچنین
حجت الاسلام طباطبایی مطلق افزود:مردم انتظار دارند دزدهای بزرگی که فسادهای بزرگ به بار آورده اند معرفی و به اشد مجازات برسند.
وی به درخواست رئیس جمهورآمریکا برای مذاکره با ایران هم اشاره کرد وگفت: اینکه آمریکایی ها دراین مقطع از شرایط جامعه اصرار به مذاکره دارند ، نشان می دهد که قصد دارند از مطالبات مردم برداشت سیاسی کرده و با وجود فسادهای رخ داده در مساله ارز و طلا ، میان مردم و مسوولان جدایی انداخته و از این آب گل آلود ماهی بگیرند.
حجت الاسلام عباس نصیری با اشاره به جنگ اقتصادی علیه کشورمان گفت: اغلب مردم مشکل معیشتی دارند و گلایه مردم از نظام اسلامی و وجود آن نیست بلکه با مسوولانی است که به فکر راه حل نیستند.
وی گفت:مفسدان اقتصادی و سیاسی درهر مقامی لازم است رسوا و از طریق مراجع زیربط مجازات شوند چرا که مشکل کشور تنها تحریم نیست بلکه نبود مدیریت صحیح توسط مسوولان است.