حجت الاسلام حمیدی با اشاره به اینکه تحریم های امریکا بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد افزود: هدف اصلی دشمن ایجاد شکاف بین ملت است و در این زمينه به هر وسیله ای دست اندازی می کند.
وی با تاکید بر حفظ وحدت و یکپارچگی بین مردم و مسئولان ادامه داد: همه ما باید در خصوص جنگ نرم دشمن هوشیار باشیم که مواظب باشیم که در راه مطلبات مردمی ، آب به آسیاب دشمن نریزیم.
امام جمعه موقت زاهدان گفت: اصحاب رسانه وظیفه دارند مشکلات مردم را انعکاس داده و مطالبه کنند تا مسئولان به مشکلات رسیدگی کنند.
حجت الاسلام حمیدی افزود: مدیران باید رفع مشکلات مردم را در اولویت کارهای خود قرار دهند و دلسوز و کارآمد برای ملت باشند.
وی گفت: این انقلاب و مردم از شرایط بدتری هم به سلامت عبور کرده است و در این مسیر، رهنمود های مقام معظم رهبری کارساز است.
امام جمعه موقت زاهدان در ادامه خطبه های نماز جمعه زاهدان به اولین روز ماه ذی الحجه اشاره کرد و گفت: سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه(س) بهترین بهانه برای تشکیل زندگی جوانان با اصول و معیارهای اسلامیست.