امام جمعه موقت همدان در خطبه های امروز نماز جمعه گفت : قوه قضاییه باید مفسدان اقتصادی را معرفی کند .
او با بیان اینکه ناظران بر عملکرد این افراد باید با دقت وظایف خود را انجام دهند افزود : افرادی که در مسائل اقتصادی کشور مقصرند باید معرفی و پس از آن محاکمه شوند .
خطیب جمعه همدان با بیان اینکه در زمینه اقتصادی باید سیاه نمایی نشود و کشور بحران های بزرگتری را تاکنون پشت سر گذاشته است ادامه داد : قوه قضاییه باید خائنین اقتصادی را به مجازات شرعی برساند .
آیت الله موسوی اصفهانی همچنین با اشاره به برگزاری رویداد 2018 در همدان گفت : باید فرهنگ اسلامی در این برنامه ها حفظ شود .
امام جمعه موقت همدان همچنین با اشاره به عید غدیر خم گفت : رسول خدا در آخرین سفر حجش رسالت خود را با معرفی ولایت علی (ع) تکمیل کرد .
او در ادامه با اشاره به هفته دولت گفت : دولتمردان باید اقدامات انجام شده را برای مردم معرفی کنند و خدمات 40 ساله نظام در عرصه های مختلف را تشریح کنند .
خطیب جمعه همدان شهیدان رجایی و باهنر را الگوهای مناسبی برای دولتمردان دانست .